ATMACA Gemisavar F眉zesi – Millisavunma.com 您所在的位置:网站首页 roketsan ATMACA Gemisavar F眉zesi – Millisavunma.com

ATMACA Gemisavar F眉zesi – Millisavunma.com

#ATMACA Gemisavar F眉zesi – Millisavunma.com| 来源: 网络整理| 查看: 265

Bu Sayfay谋 Sosyal A臒da Payla艧abilirsiniz.. Share on Facebook Share Share on TwitterTweet Share on Pinterest Share Share on LinkedIn Share Send email Mail Print Print

T眉rk Deniz Kuvvetleri Komutanl谋臒谋’n谋n ihtiya莽lar谋 kapsam谋nda Roketsan Ana y眉klenicili臒inde, Aselsan ve ArMerKom i艧birli臒iyle geli艧tirilen Atmaca Gemisavar F眉ze Sistemi envanterde yer alan Harpoon F眉ze sisteminin yerini alacak. Roketsan ile 2009 y谋l谋nda yap谋lan s枚zle艧me sonras谋nda Projede, Aselsan RF aray谋c谋 ba艧l谋臒谋, ArMerKom ise at谋艧 kontrol sistemi ile operat枚r konsollar谋n谋n geli艧tirilmesinde g枚rev yap谋yor.

HARPOON Blok II sistemi 枚zelliklerine sahip olmas谋, hatta geli艧tirilecek teknolojik sistemler neticesinde daha 眉st眉n 枚zelliklerde olmas谋 beklenen ATMACA’n谋n menzilinin ise 137 mil (220+ km) olmas谋 planlan谋yor. Atmaca, T眉rkiye鈥檔in ilk deniz f眉zesi olma 枚zelli臒ini de ta艧谋yacak.

SOM f眉zesinde de kullan谋lan TR40 motorlar谋yla g眉莽lendirilen Atmaca f眉zesi ile ilk test at谋艧lar谋n谋 ger莽ekle艧tirildi. 陌leriki d枚nemlerde Milli 眉retim Kale 3200 ( KTJ3200 ) turbojet motorunu kullanmas谋 planlanmaktad谋r.

Atmaca f眉zesi ilk olarak Havelsan taraf谋ndan geli艧tirilen GENES陌S Sava艧 Y枚netim Sistemi ile donat谋lan Milgem S谋n谋f谋 Korvetler ile Gabya S谋n谋f谋 firkateynlerde kullan谋lacak. Bunun yan谋nda Harpoon f眉ze sistemini kullanan di臒er gemi ve denizalt谋lar谋nda Atmaca f眉zesi ile donat谋lmas谋 hedefleniyor.

RF VER陌 BA臑I VE SARMAL ANTEN

ATMACA f眉zesinin denizde asgari 220+km uzakl谋ktaki hedefleri vurabilecek. Bununla beraber ATMACA seyir halindeyken METEKSAN 眉retimi Data-link donan谋m谋 sayesinde uzaktan hedef g眉ncellemesine de izin verecek. Atmaca’n谋n yaln谋zca gemiden gemiye de臒il, gemiden karaya da f谋rlat谋labilecek 艧ekilde geli艧tirilmesi planlan谋yor.

ATMACA F眉zesi sava艧 gemilerini ve di臒er transport gemilerini vurmak i莽in g眉d眉m teknolojisini kullanacak ve donanmaya yeni bir sald谋r谋 sistemi kazand谋racak.

2018’de tamamlanmas谋 planlanan ATMACA f眉zesinin 莽al谋艧malarda sona yakla艧谋ld谋. Sistem tamamlanmas谋yla beraber Milli sava艧 gemilerine entegre edilebilecek.

ATMACA M陌LL陌 GEM陌SAVAR F脺ZES陌 KAR艦ILA艦TIRMASI

ATMACA F眉zesi 脰zellikleri

脟ap谋: 350mmKanat A莽谋kl谋臒谋:~1.4mUzunlu臒u:4.300 – 5.200 mmA臒谋rl谋臒谋:


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有