Yeni Volkswagen Passat ile tan谋艧谋n! 您所在的位置:网站首页 possat Yeni Volkswagen Passat ile tan谋艧谋n!

Yeni Volkswagen Passat ile tan谋艧谋n!

2024-07-12 09:23| 来源: 网络整理| 查看: 265

Volkswagen'in Passat karar谋 en 莽ok bizleri 眉zd眉. Art谋k sedan g枚vde tipinde 眉retilmeyecek olan Passat, Avrupa s谋n谋rlar谋 i莽erisinde sadece station wagon versiyonu ile sat谋艧ta olacak. 艦u ana kadar 30 milyon adetten fazla satan Passat, yeni nesli ve kimli臒i ile resmen tan谋t谋ld谋.

Yeni B9 art谋k sadece Variant, yani station wagon g枚vde tipi ile geliyor. MQB Evo isimli mimari 眉zerinden y眉kselecek modelin uzunlu臒u art谋k 4.917 milimetreye ula艧m谋艧 durumda. Eskisinden tam 144 mm daha uzun olan Passat, ayn谋 zamanda 50 mm daha uzun bir aks aral谋臒谋na da sahip.

2024 Volkswagen Passat Variant

Wolfsburg men艧eli 眉retici, Passat i莽in tasar谋m anlam谋nda da yeni bir sayfa a莽m谋艧. Geleneksel modellerinin aksine elektrikli ID modellerine benzer bir tasar谋m dili kullanan Passat, ilgin莽 bir bi莽imde ID.7 Variant'谋 and谋r谋yor. Tabii d谋艧 g枚r眉n眉艧眉n Passat, Business, Elegance ve R-Line isimli d枚rt donan谋m paketi ile birlikte de臒i艧ti臒ini de unutmayal谋m. Yeni matrix LED far tak谋mlar谋 ise standart donan谋m listesinde kendine yer bulmu艧.

Passat'谋n boyutlar谋n谋n b眉y眉mesi, kabinde de ferahl谋k anlam谋na geliyor. Giri艧 seviyesi modelde bulunacak 12.9 in莽 b眉y眉kl眉kteki dokunmatik ekran, arac谋n t眉m fonksiyonlar谋n谋 kontrol etmenize olanak sa臒layacak. Bu ekran ekstra 眉cret ile 15 in莽e kadar b眉y眉t眉lebiliyor. Analog g枚stergelere de veda eden B9, art谋k 10.25 in莽lik dijital bir g枚sterge paneli kullanacak.

Vites kolunu direksiyon kolonuna ta艧谋yan Volkswagen, bu b枚lgede de ekstra saklama alan谋 a莽谋lmas谋na olanak sa臒lam谋艧. Saklama alan谋 demi艧ken modelin koltuklar dikey konumdayken 690 L, yatay konumda iken 1.920 L bagaj hacmi sundu臒unu belirtelim.

2024 Volkswagen Passat Variant

Motor se莽enekleri ise olduk莽a fazla. Passat, tarihinde ilk kez yar谋 hibrit bir 眉niteye kavu艧uyor. 1.5 litrelik eTSI motor, 150 bg g眉莽 眉retebilecek. Bir 眉st seviyedeki standart 2.0 TSI 眉nite ise 眉retti臒i 201 bg g眉c眉 枚n tekerlerine yolluyor. Ailenin en tepesinde ise ayn谋 motorun 265 bg g眉莽 眉reten ve 4Motion d枚rt tekerden s眉r眉艧 deste臒i sunan versiyonu var.

G眉n眉m眉zde hala dizel arayan kullan谋c谋lar i莽in de dizel se莽enekler mevcut. Yeni Passat, 2.0 TDI motorun 眉莽 farkl谋 g眉莽 莽谋k谋艧 se莽ene臒i ile sat谋艧ta olacak. 125 ve 150 bg g眉莽 眉retebilen versiyonlar 枚nden 莽eki艧 sunarken, 195 bg g眉莽 眉retebilen model AWD olacak.

Bunu da oku

vw tiguan render goruntuleri yayinlandi Yeni nesil VW Tiguan'a ait render g枚r眉nt眉leri geldi volkswagen saveiro resmi tanitim Volkswagen, Amerikal谋 Saveiro'nun 枚rt眉s眉n眉 kald谋rd谋

Durun, daha bitmedi... Yeni Passat ayn谋 zamanda PHEV versiyonlara da sahip olacak. Baz versiyonu 205 bg g眉莽 ve 350 Nm tork 眉retebilecek modeller, 1.5 TSI motoru kullan谋yor. Bir 眉st seviyede ise 270 bg g眉莽 ve 400 Nm tork 眉reten versiyon var. Bu da paran谋n sat谋n alabilece臒i en g眉莽l眉 Passat olacak.

PHEV modeller 6 ileri vitesli DSG 艧anz谋man ve 19.7 kWh'lik batarya ile gelecek. Volkswagen bu bataryan谋n 100 km tamamen elektrikli s眉r眉艧e izin verdi臒ini a莽谋klad谋.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有