Korjaa Ei chkdsk 您所在的位置:网站首页 outlookmail Korjaa Ei chkdsk

Korjaa Ei chkdsk

2023-04-10 15:48| 来源: 网络整理| 查看: 265

Kysymys: [HowTo] Korjattu ongelma: tiedosto puuttuu tai on vioittunut \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM

Oletan, että olet 2. Hänellä oli ongelma, että eräänä päivänä hän aja alas tietokoneeseensa ja sitten käynnistettäessä. Tämän jälkeen rikki tiedosto poistetaan yksinkertaisesti: Windows XP: ssä on alkuperäinen CD 1. Syötä nyt seuraava: Koodi: Tulosta CD ja valitse sitten CD.

Mahdollisuus: Kun käynnistät F12-koodin: C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG 6. Koodi: copy C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM C: \ WINDOWS \ system.bak 9. Rivi vain seistä C: \. 8. Jos palautustila on alkanut, valitse sitten Windows-asennus SYSTEM32-koodi: CD CONFIG 5.

Jos Windows XP -asetus on ladattu ja nyt seisoi kanssasi: Koodi: C: \ WINDOWS \ 4. Koodi: XP CD-koodi: 1. Nyt viimeisessä attrib-h-järjestelmässä oli koodattava: cd \ xnumx. Jatka seuraavilla komennoilla: Koodi:

Mahdollisuus: BIOS-ensimmäisen käynnistyksen liittää koodi: copy C: \ WINDOWS \ repair \ system C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ system 11. Sinun polku on nyt näyttävän näin: Tiedosto puuttuu tai on vioittunut\ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ SYSTEM Seuraa nyt ongelman ratkaisua. Lopussa tulostamme sitten uudesta järjestelmätiedostosta ja tulosta sitten talteenottotilaan R 3. Käynnistät Windows-laitteen CD-levyltä. 2.

Anna nyt hieman pidempi komentojärjestyskoodi: poista C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \ CONFIG \ system 10.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

      专题文章
        CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有