10 Raamatun jaetta enkeleistä ja demoneista 您所在的位置:网站首页 jakeet 10 Raamatun jaetta enkeleistä ja demoneista

10 Raamatun jaetta enkeleistä ja demoneista

#10 Raamatun jaetta enkeleistä ja demoneista| 来源: 网络整理| 查看: 265

esittely

Enkeleillä ja demoneilla on merkittävä rooli kristillisessä teologiassa ja raamatullisessa historiassa. Raamatussa enkelit on kuvattu hengellisinä olentoina, jotka palvelevat Jumalaa ja toteuttavat Hänen tahtoaan, kun taas demonit on kuvattu ilkeänä olemuksina, jotka vastustavat Jumalaa ja pyrkivät johdattamaan ihmisiä pois Hänestä. Näiden kahden ryhmän välinen vuorovaikutus Raamatussa on monimutkainen ja monitasoinen, ja se sisältää teemoja henkisestä sodankäynnistä, kiusauksista ja tuomiosta.

Lisätutkimukseen:10 Raamatun jaetta enkeleistä, jotka palvovat Jumalaa15 Raamatun jaetta enkeleistä maan päälläMitä Raamattu sanoo enkeleistä maan päällä?

Raamattu sisältää monia jakeita, jotka kuvaavat enkelien ja demonien luonnetta, rooleja ja toimintaa. Nämä säkeet tarjoavat oivalluksia henkiseen maailmaan ja jatkuvaan taisteluun hyvän ja pahan välillä. Tunnettuja jakeita enkeleistä ja demoneista ovat Psalmi 91:11, joka puhuu Jumalan suojelusta enkeliensä kautta, ja Efesolaiskirje 6:12, joka kuvaa kristittyjen kohtaamaa hengellistä taistelua. Muut jakeet, kuten Luukas 10:18 ja 2. Korinttolaisille 11:14, kuvaavat demonien ja heidän johtajansa Saatanan petollisia taktiikoita.

Raamatun jakeet enkeleistä ja demoneista tarjoavat rikkaan ja kiehtovan tutkimisen hengellisestä maailmasta ja jatkuvasta hyvän ja pahan välisestä taistelusta riippumatta henkilökohtaisesta tulkinnasta.

Viral Believer on lukijan tuettu. Saatamme ansaita pienen maksun tuotteista, joita suosittelemme sinulle maksutta. Lisätietoja

Sisällysluettelo esittelyRaamatun jakeita enkeleistä ja demoneistaYhteenveto enkelit Raamatussa Raamatun jakeita enkeleistä ja demoneista "Sillä hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi." – Psalmi 91:11 "Eikä ihme! Sillä itse Saatana muuttaa itsensä valon enkeliksi." – 2. Korinttolaisille 11:14 "Sillä me emme taistele lihaa ja verta vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tämän pimeyden hallitsijoita vastaan, pahuuden hengellisiä joukkoja vastaan ​​taivaissa." – Efesolaiskirje 6:12 "Sitten paholainen vei Hänet korkealle vuorelle ja näytti hänelle hetkessä kaikki maailman valtakunnat." – Luukas 4:5 "Ja Herra sanoi Saatanalle: "Katso, kaikki, mitä hänellä on, on sinun vallassasi; älä vain ota kättäsi hänen persoonaan." Niin Saatana lähti pois Herran edestä." – Job 1:12

"Ja yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri joukko taivaallisia sotajoukkoja, jotka ylistivät Jumalaa ja sanoivat: "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maan päällä rauha, hyvä tahto ihmisille!" - Luukas 2:13-14 "Silloin yksi serafeista lensi luokseni, ja hänellä oli kädessään elävä hiili, jonka hän oli ottanut pihdeillä alttarilta." – Jesaja 6:6 "Ja enkelit, jotka eivät pitäneet omaa valtaansa, vaan jättivät oman asuinpaikkansa, Hän on varannut ikuisiin kahleisiin pimeyteen suuren päivän tuomiota varten." – Juudas 1:6 "Ja hän sanoi heille: "Minä näin Saatanan putoavan kuin salama taivaasta." – Luukas 10:18 "Sillä jos Jumala ei säästänyt syntiä tehneitä enkeleitä, vaan heitti heidät alas helvettiin ja heitti heidät pimeyden kahleisiin varattuiksi tuomiolle." – 2. Piet. 2:4 Yhteenveto

Lopuksi totean, että Raamatun jakeet enkeleistä ja demoneista tarjoavat ikkunan hengelliseen maailmaan ja tarjoavat arvokkaita oivalluksia hyvän ja pahan luonteesta. Näiden kohtien kautta näemme, kuinka Jumala käyttää enkeleitä sanansaattavinaan ja suojelijanaan ja kuinka demonit toimivat vastustaakseen Jumalaa ja johtaakseen ihmisiä harhaan. Raamattu opettaa meille myös, että kristityt käyvät hengellistä taistelua pahan voimia vastaan ​​ja että meidän on oltava valppaita ja panssarivarustettuja kestämään heidän hyökkäyksensä.

Lisäksi jakeet enkeleistä ja demoneista korostavat uskon, rukouksen ja Jumalaan riippuvuuden merkitystä elämässämme. Näemme näissä kohdissa, kuinka enkelit palvelivat Jumalan kansaa ja kuinka Jumala vapautti heidät vihollisen otteesta. Näemme myös rukouksen voiman paholaisen ja hänen kätyriensä suunnitelmia vastaan. Kristittyinä meidät on kutsuttu luottamaan Jumalan suvereenisuuteen ja etsimään Hänen suojelustaan ​​ja opastusta elämämme kaikilla osa-alueilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että enkeleistä ja demoneista kertovat säkeet tarjoavat kiehtovan kurkistuksen henkiseen maailmaan ja jatkuvaan hyvän ja pahan väliseen taisteluun. Nämä kohdat muistuttavat meitä Jumalan huolenpidosta ja varjelusta sekä uskon, rukouksen ja Häneen riippuvuuden tärkeydestä. Olkoon nämä jakeet rohkaisevia ja vahvistuneita, kun navigoimme hengellisellä maisemalla ja pyrimme kunnioittamaan Jumalaa kaikessa, mitä teemme.

Muut resurssit:

Hanki lisää oivalluksia raamatuntutkistelustasi Logos Bible Softwaren avulla Hanki erikoistarjouksia kristillisistä kirjoista ChurchSourcen kautta Etsi kristillisiä kirjoja tästä aiheesta Amazonista

Lisätutkimukseen:4 asiaa, joita voit tehdä, kun vihollinen tulee sisään kuin tulva7 tapaa vastustaa paholaista ja saada hänet pakenemaanMitä Raamattu sanoo enkeleille puhumisesta?


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有