DroidCam Pro APK Download 2022 pro Android [Pro Working] 您所在的位置:网站首页 droidcampro DroidCam Pro APK Download 2022 pro Android [Pro Working]

DroidCam Pro APK Download 2022 pro Android [Pro Working]

#DroidCam Pro APK Download 2022 pro Android [Pro Working]| 来源: 网络整理| 查看: 265

V tomto p艡铆sp臎vku v谩m 艡ekneme, jak ud臎lat z va拧eho mobiln铆ho telefonu nebo tabletu Android bezdr谩tovou kameru. Pou啪铆v谩n铆 bezdr谩tov茅 kamery se v dne拧n铆 dob臎 stalo velmi d暖le啪it媒m, a proto jsme v谩m p艡inesli APK DroidCam Pro. Nyn铆 je snadno k dispozici ke sta啪en铆 pro va拧e za艡铆zen铆.

st谩hnout apk

Povaha pr谩ce se posunula sm臎rem k pr谩ci z domova, stejn臎 jako na拧e touha z暖stat v kontaktu s na拧imi bl铆zk媒mi. Bez ohledu na to, zda maj铆 bydli拧t臎 ve stejn茅m m臎st臎, st谩t臎 nebo dokonce na jin茅m kontinentu. Videohovory se staly jednou z nej膷ast臎ji pou啪铆van媒ch forem komunikace a kontaktu.

Soubor APK je k dispozici pro va拧e za艡铆zen铆 Android pomoc铆 n臎kolika klepnut铆 na tla膷铆tko na na拧em webu. Zde poskytujeme ofici谩ln铆 a origin谩ln铆 verzi aplikace pro Android, kterou si u啪ivatel茅 mohou st谩hnout jedin媒m kliknut铆m na uveden媒 odkaz. A budete si ji moci bez probl茅m暖 st谩hnout.

Obsah

O aplikaci DroidCam Pro APK

DroidCam Pro Apk je aplikace, kter谩 prom臎n铆 v谩拧 telefon nebo tablet Android na bezdr谩tovou webovou kameru. Umo啪艌uje v谩m mluvit se sv媒mi p艡谩teli na v媒let臎 nebo napl谩novat nebo na dal拧铆 sch暖zku prost艡ednictv铆m Zoom, Meet, Skype nebo jak茅hokoli jin茅ho videokomunika膷n铆ho programu.

Krom臎 toho m暖啪ete aplikaci pou啪铆vat tak茅 ve spojen铆 s aplikacemi OBS a XSplit k chatov谩n铆 p艡i 啪iv茅m streamov谩n铆 va拧铆 pr谩ce na Twitchi nebo YouTube. Krom臎 toho lze aplikaci pou啪铆t tak茅 jako IP webovou kameru. Sv暖j internetov媒 prohl铆啪e膷 tak m暖啪ete p艡ev茅st na obrazovku pro streamov谩n铆 a prohl铆啪en铆 videa.

Je integrov谩n s komponentou Personal Computer Client. Tato komponenta PC Client nainstaluje pot艡ebn茅 ovlada膷e pro webovou kameru na v谩拧 po膷铆ta膷, co啪 v谩m umo啪n铆 p艡ipojit po膷铆ta膷 k za艡铆zen铆 Android. Pot茅 budete moci hovo艡it s lidmi, prov谩d臎t videohovory, chatovat a hlasov茅 hovory pomoc铆 pouze jedn茅 aplikace.

Mo啪nost vestav臎n茅 webov茅 kamery dostaly hlavn臎 notebooky a dal拧铆 digit谩ln铆 vychyt谩vky. Ale pokud jsme zm铆nili p艡edchoz铆 star茅 technologie stroj暖, jako je PC. Pak bylo takov茅 za艡铆zen铆 pova啪ov谩no za chyb臎j铆c铆. Nyn铆 v拧ak instalace DroidCamx Wireless Webcam Pro Apk pom暖啪e rychle p艡em臎nit mobiln铆 za艡铆zen铆 na chytrou webovou kameru.

Podrobnosti APK Jm茅noDroidCam ProVerzev6.10Velikost1.7 MBV媒vojkaDev47AppsPackage Namecom.dev47apps.droidcamxCenaZdarmaPo啪adov谩no Android5.0 a v媒拧eKategorieaplikace - Tools

Krom臎 poskytov谩n铆 za艡铆zen铆 pro video chatov谩n铆 prost艡ednictv铆m kabelu USB. Aplikace funguje a poskytuje ovl谩dac铆 prvky IP Webcam MJPEG Access Camera. Kde mohou u啪ivatel茅 snadno vytvo艡it bezdr谩tovou webovou kameru. Zde aplikace nikdy nebude vy啪adovat dodate膷n茅 nastaven铆 nebo informace.

Pokud mluv铆me o dal拧铆ch funkc铆ch, kter茅 jsou dostupn茅 uvnit艡 aplikace. Webov谩 kamera Droidcam je pova啪ov谩na za bohatou na mnoho mo啪nost铆, jako je nahr谩v谩n铆 vysoce kvalitn铆ch vide铆, z谩bavn铆 klient Windows, nahr谩v谩n铆 vide铆 pomoc铆 bezpe膷nostn铆 kamery a automatick茅 ost艡en铆.

P艡esto啪e pr茅miov谩 verze aplikace funguje bez probl茅m暖 pouze s kompatibiln铆mi za艡铆zen铆mi. Pokud jde o tuto konkr茅tn铆 aplikaci, pak je to bezplatn谩 verze. Zde je nejnov臎j拧铆 verze n臎kolika kl铆膷ov媒ch funkc铆 s re啪imem 煤spory baterie.

Nezapome艌te, 啪e nab铆z铆me profesion谩ln铆 verzi aplikace. Proto nenab铆z铆me mod apk pro u啪ivatele za艡铆zen铆 Android. M谩te tedy o aplikaci z谩jem a jste ochotni p艡ev茅st za艡铆zen铆 na chytrou webovou kameru a pot茅 si zdarma nainstalovat Wireless Webcam Pro Apk.

Funkce DroidCamX Pro APK

N谩sleduj铆c铆 煤啪asn茅 funkce jsou p艡铆stupn茅 a u啪铆van茅 v aplikaci. V拧e, co mus铆te ud臎lat, je z铆skat kopii souboru.

P艡ipojen铆 p艡es WiFi nebo USB kabel Vychutnejte si kvalitu videa 720p v re啪imu HD Mo啪nost nastaven铆 zv媒拧en铆 FPS Webovou kameru Droidcamx mohou vyu啪铆vat klienti PC i Linux. Mo啪nost pou啪铆vat jin茅 aplikace, kdy啪 jste p艡ipojeni k n臎komu v aplikaci. Z铆skejte p艡铆stup k kame艡e sv茅ho za艡铆zen铆 prost艡ednictv铆m prohl铆啪e膷e nebo z jak茅hokoli jin茅ho mobiln铆ho telefonu nebo tabletu Vestav臎n茅 mo啪nosti ovl谩d谩n铆 fotoapar谩tu, kter茅 zahrnuj铆 blesk, automatick茅 zaost艡ov谩n铆 a p艡ibl铆啪en铆, abychom jmenovali alespo艌 n臎kter茅 Pro streamov谩n铆 je k dispozici p艡ipojen铆 USB i mo啪nosti bezdr谩tov茅ho p艡ipojen铆. Aplikace nab铆z铆 funkci HD Webcam pro z谩znam v dobr茅 kvalit臎. Ukl谩dejte obr谩zky z videohovoru do sv茅ho mobiln铆ho nebo extern铆ho 煤lo啪i拧t臎 Snadn茅 pou啪it铆, p艡ipojen铆 k internetu rychle, funguje dob艡e na pomal媒ch s铆t铆ch. Screenshoty k aplikaci Screenshoty k DroidCam Pro Screenshot aplikace DroidCam Pro Apk Screenshot aplikace DroidCam Pro Sn铆mek obrazovky DroidCam Pro Android Sn铆mek obrazovky ke sta啪en铆 DroidCam Pro Sn铆mek obrazovky ke sta啪en铆 DroidCam Pro Apk Jak st谩hnout DroidCamx Mod Apk?

A膷koli takov茅 aplikace t艡et铆ch stran nejsou p艡铆stupn茅 v Obchod臎 Google Play. Co by tedy m臎li u啪ivatel茅 Androidu d臎lat v takov茅 situaci, kdy obchod Play nedok谩啪e poskytnout p艡铆stup k souboru Apk. V takov茅m p艡铆pad臎 doporu膷ujeme t臎mto u啪ivatel暖m za艡铆zen铆 Android nav拧t铆vit na拧e webov茅 str谩nky.

Stejn臎 jako zde na na拧em webu nab铆z铆me pouze autentick茅 a origin谩ln铆 soubory APK. Aby se zajistilo, 啪e se u啪ivatel茅 budou bavit se spr谩vnou profesion谩ln铆 verz铆. Aplikace ji啪 instalujeme na v铆ce za艡铆zen铆 Android. Chcete-li st谩hnout nejnov臎j拧铆 verzi Apk DriodCam Apk, klikn臎te na n铆啪e uveden媒 odkaz.

Pro膷 investovat do 膷isti膷ky vzduchu?

Aplikaci DroidCam Pro APK si m暖啪ete zdarma st谩hnout z n谩sleduj铆c铆ho odkazu kliknut铆m na tla膷铆tko St谩hnout APK. Nezapome艌te, 啪e p艡i instalaci aplikace nebudete muset platit p艡edplatn茅. Nainstalujte si aplikaci a u啪ijte si 啪iv谩 setk谩n铆 a konference se sv媒mi p艡谩teli.

Nej膷ast臎j拧铆 dotazy Poskytujeme DroidCamx Mod Apk?

Ne, zde nab铆z铆me soubor Pro Apk pro u啪ivatele telefon暖 Android s mo啪nost铆 jednoho kliknut铆.

Je bezpe膷n茅 nainstalovat Apk?

Ano, aplikace funguje bez probl茅m暖 se v拧emi za艡铆zen铆mi Android.

Podporuje aplikace reklamy?

Ne, aplikace nikdy nepovoluje reklamy t艡et铆ch stran.

St谩hnout odkaz st谩hnout apk Sd铆let tento:TwitterFacebook PODOBN脡 膶L脕NKY


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有