Bovec Zipline 您所在的位置:网站首页 zippline Bovec Zipline

Bovec Zipline

2024-02-28 18:51| 来源: 网络整理| 查看: 265

KAJ SPLOH JE ZIPLINE?

Zipline je spuščanje po jeklenicah, ki so speljane z enega na drugi breg in je dandanes eden izmed najbolj priljubljenih načinov zabave po vsem svetu.

Naš zipline Učja je največji zipline park v Evropi. Sestavlja ga deset jeklenic v dolžinah od 250 metrov - 600 metrov in vam zagotavlja več kot dve uri zabave. Nad tlemi se boste po jeklenicah spuščali s hitrostjo do 60 km/h in to na višini do 200 metrov. Tako boste premagali 250 m višinske razlike.

 

KJE JE ZBORNO MESTO?

Zbor udeležencev za zipline je v našem športnem centru Soča Rafting (v Hotelu Soča) v Bovcu 30 minut pred izbrano uro izleta. Naš naslov je Ledina 2.  V primeru, da nas ne najdete, pokličite na tel. št.: 041-72-44-72.

 

KDAJ ZIPLINE OBRATUJE?

Naš zipline Učja obratuje vsak dan, tudi pozimi, ob:

10.00 13.30 17.00

 

KOLIKO DNI PREJ MORAM NAREDITI REZERVACIJO?

Zipline je potrebno rezervirati vsaj en dan prej. Skupine pa vsaj 3 dni prej.

 

KAJ JE VKLJUČENO V CENO? izposoja obvezne opreme za zipline (čelada, pas s kompletom varovalnih popkovin in škripec, zaščitne rokavice), spremstvo in inštrukcije vodnika in prevoz

 

KAJ POTREBUJEM OD SVOJE OSEBNE OPREME?

Priporočamo primerno obutev kot so pohodni čevlji ali športni copati. Ostala obvezna oprema, ki jo uporabljate v času aktivnosti, je vključena v ceno izleta. Če imate dolge lase, priporočamo, da jih spnete.

 

KAKŠNE MORAJO BITI MOJE FIZIČNE SPOSOBNOSTI?

Za zipline ne potrebujete dodatnega predznanja, od udeležencev pričakujemo normalno psihofizično zdravje. Poudarjamo tudi, da ne smete biti pod vplivom alkohola ali drugih psihotropnih sredstev. Nosečnicam aktivnosti odsvetujemo.

  ALI OBSTAJAJO KAKŠNE OMEJITVE? aktivnosti se lahko udeležijo otroci višji od 120 cm (lažji otroci se spustijo v tandemu z vodičem) otroci do 14 leta morajo biti v spremstvu staršev dovoljena masa za ženske do 115 kg in za moške do 125 kg ne glede na težo je maksimalen obseg pasu (bokov) 125 cm

 

KAKO VELIKA JE LAHKO ZIPLINE SKUPINA?

Število udeležencev v eni skupini je 50 ljudi, večje skupine pa moramo razdeliti.  

KAKO JE POSKRBLJENO ZA MOJO VARNOST?

V podjetju Soča Rafting d.o.o. strokovno in varno organiziramo in izvajamo športno-turistične dejavnosti. Vsa oprema, ki jo uporabljamo pri aktivnosti in vsa obvezna oprema udeležencev je iz najkvalitetnejših materialov in testirana po evropskih standardih. Strokovno izobraženi in usposobljeni vodniki vam bodo razložili potek izleta.

Preden se dejansko začne vaša avantura, boste v za to posebej pripravljenem poligonu trenirali spust po jeklenici.

  KAJ PA ČE ME JE STRAH VIŠINE?

Strah pred višino ima veliko ljudi, vendar to še ni razlog, da se aktivnosti ne udeležite. V kolikor pa imate fobijo pred višino, zipline odsvetujemo.

Da bo aktivnost varna, smo poskrbeli z naslednjim:

Pred izletom boste vadili spust v posebnem vadbenem poligonu, Cel čas aktivnosti nosite poseben plezalni pas, s katerim ste pripeti na jeklenico, Naši vodniki so posebej izučeni za zipline, spremljali vas bodo cel čas aktivnosti in so pripravljeni odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Zelo redko se zgodi, da se kdorkoli premisli in se odloči, da se aktivnosti ne bo udeležil in se tako s šoferjem vrne.

 

KAJ V PRIMERU SLABEGA VREMENA?

Slabo vreme samo po sebi ni vzrok, da izlet odpade. Za vas bomo v tem primeru poskrbeli z dodatno opremo (anorak, neoprenska oprema). Ob resnično neprimernem vremenu za zipline vas bomo o tem tudi obvestili. Rezervacijo v tem primeru odpovemo ali preložimo na drug termin.

 

KAKO JE S PREKLICEM REZERVACIJE?

Aktivnost lahko prestavite na drug termin ali spremenite rezervacijo (število oseb) vsaj en dan prej, v glavni sezoni (junij, julij, avgust) pa vsaj tri dni prej. To lahko storite preko elektronske pošte [email protected] ali nas pokličete na telefonsko številko +386 (0)41 724 472.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有