Downloadcentrum 您所在的位置:网站首页 taskalfa Downloadcentrum

Downloadcentrum

2023-01-21 21:43| 来源: 网络整理| 查看: 265

LEES DEZE LICENTIEOVEREENKOMST ZORGVULDIG DOOR VOORDAT DE SOFTWARE WORDT GEBRUIKT OF GEÏNSTALLEERD. DOOR HET GEBRUIK OF HET INSTALLEREN VAN DE SOFTWARE GAAT U AKKOORD MET DE VOORWAARDEN EN CONDITIES VAN DEZE LICENTIEOVEREENKOMST. INDIEN U NIET AKKOORD GAAT MET DEZE VOORWAARDEN EN CONDITIES, DIENT U DE SOFTWARE NIET TE INSTALLEREN OF TE GEBRUIKEN.

LICENTIEOVEREENKOMST

Licentie. KYOCERA Document Solutions Inc. (“KYOCERA”) verleent u een niet-exclusieve, niet-overdraagbare licentie voor het gebruik van de software en gerelateerde materialen die in dit pakket zijn opgenomen (hiernaar wordt hierin verwezen als de “Software”). “Gebruik” betekent opslag, laden, installeren, uitvoeren of weergeven van de Software.

Het is niet toegestaan om:

de Software aan te passen, te vertalen of te kopiëren (uitgezonderd voor een reservekopie), reverse engineering of decompilatie hierop toe te passen of op basis hiervan afgeleide werken te maken; rechten in de Software aan personen te verhuren, over te dragen of te verlenen in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KYOCERA; eigendomsvermeldingen, labels of merktekens op de Software te verwijderen; /li> de Software naar een locatie te versturen die elektronisch toegankelijk is voor algemeen publiek, waaronder, maar niet beperkt tot: elektronische bulletinboards, websites en ftp-sites.

Deze licentie is niet te koop. Titels en auteursrechten van de Software en door u gemaakte kopieën blijven eigendom van KYOCERA of diens licentiehouders. Ongeoorloofd kopiëren van de Software of het niet in acht nemen van de bovenstaande restricties resulteert in een automatische beëindiging van deze licentie en biedt KYOCERA de mogelijkheid tot het nemen van andere juridische stappen.

Auteursrecht. Het auteursrecht en andere rechten m.b.t. de Software en kopieën ervan zijn het eigendom van KYOCERA of diens licentiehouders. Het is u niet toegestaan de vermelding over het auteursrecht dat op deze verpakking is bevestigd of in de Software is beschreven, te wissen of te verwijderen.

Disclaimer. De Software en bijbehorende geschreven materialen zijn gelicentieerd “as is”.

ALLE GEÏMPLICEERDE GARANTIES EN VOORWAARDEN (WAARONDER DE GEÏMPLICEERDE GARANTIE VAN VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL) WORDEN ONTKEND. IN GEEN GEVAL IS KYOCERA AANSPRAKELIJK VOOR GEVOLGSCHADE, INCIDENTELE OF INDIRECTE SCHADE (WAARONDER SCHADE ALS GEVOLG VAN ZAKELIJKE WINSTDERVING, ONDERBREKING VAN ZAKELIJKE ACTIVITEITEN, VERLIES VAN ZAKELIJKE INFORMATIE EN DERGELIJKE), HETZIJ VOORSPELBAAR OF NIET VOORSPELBAAR, ALS GEVOLG VAN HET GEBRUIK OF NIET KUNNEN GEBRUIKEN VAN DE SOFTWARE, ANDERE ITEMS IN DIT PAKKET, BEGELEIDEND GESCHREVEN MATERIAAL OF DE PRINTER.

Exportvereisten. Het is niet toegestaan de Software of kopieën of aanpassingen te gebruiken, te exporteren of opnieuw te exporteren indien dit een inbreuk vormt op de van toepassing zijnde wetgeving of voorschriften. U mag met name geen Software naar landen exporteren of opnieuw exporteren waarvoor de VS een handelsembargo heeft ingesteld; en u mag de Software niet distribueren naar personen die vermeld staan op de “Table of Denial Orders”, de “Entity List” of de “List of Specially Designated Nationals”. Door het downloaden of gebruiken van de Software bevestigt u dat u het recht hebt om de Software te gebruiken zonder inbreuk op eventuele wetgeving of voorschriften te plegen en dat u geen inbreuk zult plegen op de exportbeperking.

Door Amerikaanse overheid beperkte rechten. De Software is volledig voor eigen kosten ontwikkeld en wordt geleverd als “commerciële computersoftware” of “beperkte computersoftware”. Het is gelicentieerd als “commerciële computersoftware” zoals vastgelegd in DFARS 252.227-7013 (okt. 1988), DFARS 252.211-7015 (mei 1991) of DFARS 252.227-7014 (jun. 1995), als een "commercieel item” zoals bepaald in FAR 2.101 (a), of als “Beperkte computersoftware” zoals bepaald in FAR 52.227-19 (jun. 1987) (of gelijkwaardige verordening van een instantie of contractclausule), om het even welke van toepassing is. U beschikt uitsluitend over de rechten die gelden voor de Software zoals ze zijn vastgelegd in deze Licentieovereenkomst.

Beëindiging. Deze licentie wordt onmiddellijk beëindigd zonder kennisgeving van KYOCERA indien u niet voldoet aan de voorwaarden in deze Overeenkomst. In geval van een beëindiging moet u het gebruik van de Software beëindigen en deze verwijderen van alle computers en andere elektronische media en alle kopieën vernietigen.

Akkoord en downloaden


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有