3 laka načina da popravite grešku ažuriranja softvera sistema PS4 – Recenzije Vijesti TechRadar 您所在的位置:网站首页 su-42481-9 3 laka načina da popravite grešku ažuriranja softvera sistema PS4 – Recenzije Vijesti TechRadar

3 laka načina da popravite grešku ažuriranja softvera sistema PS4 – Recenzije Vijesti TechRadar

2023-03-22 13:18| 来源: 网络整理| 查看: 265

☑️ 3 laka načina da popravite grešku ažuriranja softvera PS4 sistema

– Recenzije Vijesti

Ova greška je vrlo neugodan problem s ažuriranjem sistema koji se pojavljuje na PlayStation 4. Naš članak uključuje skup potvrđenih popravki za greške ažuriranja PS4 sistema. Pažljivo pratite korake i vratit ćete se u igru ​​za tren oka.

XINSTALIRAJTE KLIKANJEM NA DATOTEKU ZA PREUZIMANJE

Da biste riješili različite probleme s računarom, preporučujemo Restoro PC Repair Tool:Ovaj softver će popraviti uobičajene greške na računaru, zaštititi vas od gubitka datoteka, zlonamjernog softvera, kvara hardvera i optimizirati vaš PC za maksimalne performanse. Riješite probleme sa računarom i uklonite viruse sada u 3 jednostavna koraka:

Preuzmite Restoro PC Repair Tool koji je praćen patentiranim tehnologijama (patent dostupan ovdje).

klik započeti analizu da biste pronašli probleme sa Windows-om koji bi mogli uzrokovati probleme za PC.

klik popraviti sve da biste rešili probleme koji utiču na bezbednost i performanse vašeg računara

Restoro je ovog mjeseca preuzelo 0 čitalaca.

PlayStation 4 (PS4) je jedna od najvažnijih igraćih konzola na svijetu. Međutim, i dalje ima kodove grešaka, kao što je SU-30746-0.

Greška ažuriranja softvera PS4 sistema SU-30746-0 (ili petlja ažuriranja sistema) javlja se kod nekih igrača kada uključe svoje PlayStation 4 konzole.

Umjesto pokretanja, PS4 prikazuje ovu poruku o grešci:

vijestičitati Steam se zaglavio na dodjeli prostora na disku? Popravite na 6 načina Visok, ali ne ujednačen FPS: Kako popraviti vaš trzav igranje Greška u vezi sa serverom u World of Warships: 6 načina za ispravljanje

Došlo je do greške. SU-30746-0

Čitajte dalje da biste saznali šta možete učiniti da riješite ovaj problem jednom za svagda.

Šta znači greška ažuriranja sistemskog softvera na PS4?

Bez panike, ne morate baciti svoju konzolu i kupiti novu. Sve greške imaju ispravke koje će vratiti funkcionalnost konzole.

Znajte da Ažuriranje sistemskog softvera nije uspjelo (PS4 šifra greške SU-30746-0) može se pojaviti kada vaša PS4 konzola nije mogla instalirati najnovije ažuriranje firmvera.

Kako popraviti grešku ažuriranja sistemskog softvera na PS4? 1. Ažurirajte sistemski softver koristite siguran način rada Isključite svoj PS4 ako je uključen. Zatim pritisnite i držite dugme za napajanje dok ne čujete nekoliko zvučnih signala. Otpustite dugme za napajanje nakon drugog zvučnog signala. Povežite svoj DualShock 4 kontroler na PS4 pomoću USB kabla. pritisnite PS dugme na DualShock 4. izabrati Ažuriranje sistemskog softvera na Siguran način meni. Odaberite Ažurirajte putem interneta opcija. Koristite USB fleš disk Konfigurisanje USB ključa Formatirajte USB disk za FAT32. Otvorite stranicu za ažuriranje sistemskog softvera PS4 7.51. Kliknite na Preuzmite datoteku za ažuriranje PS4 Veza. Provjerite je li naslov datoteke ažuriranja za PlayStation 4 PS4.PUP UPDATE. Povežite svoj USB ključ sa računarom. Otvorite prozor istraživača datoteka i odaberite USB disk na lijevoj strani istraživača. Kliknite na Nova mapa dugme i podesite ps4 kao naslov fajla. Kreirajte još jednu novu fasciklu pod nazivom UPDATE u fascikli PS4. Prenesite paket ažuriranja Otvorite fasciklu za preuzimanje koja sadrži datoteku za ažuriranje PS4. Odaberite ps4 ažuriranje datoteku i kliknite na Da se preselim u dugme. Odaberite Odaberite lokaciju opcija. Zatim izaberite da premestite datoteku za ažuriranje na UPDATE folder na vašem USB disku. Zatim izvadite USB disk iz računara. Umetnite USB disk u svoj PlayStation 4. Pokrenite konzolu na Siguran načine tako što ćete pritisnuti dugme za napajanje dok ne zasvira dvaput. Zatim povežite DualShock 4 kontroler na konzolu pomoću USB kabla i pritisnite svoj PS dugme za uparivanje. Odaberite Ažuriraj sistemski softver > Ažuriraj sa USB uređaja za skladištenje opcije u Siguran način meni. Odaberite U redu opcija. izabrati sljedeći da nastavite i pratite uputstva na ekranu da dovršite ovaj proces. 2. Vratite PS4 na zadane postavke Pokrenite PS4 u sigurnom načinu rada točno onako kako je opisano u prvoj rezoluciji. Odaberite Vratite zadane postavke mogućnost u Siguran način umjesto toga meni. Odaberite da opciju i pritisnite X da potvrdi. Ponovo pokrenite PlayStation 4.

Savjet stručnjaka: Neke probleme sa računarom je teško rešiti, posebno kada su u pitanju oštećena spremišta ili nedostajući Windows fajlovi. Ako imate poteškoća s ispravljanjem greške, vaš sistem može biti djelimično oštećen. Preporučujemo da instalirate Restoro, alat koji će analizirati vašu mašinu i identifikovati šta nije u redu. Kliknite ovdje za preuzimanje i početak popravke.

Morat ćete se ponovo prijaviti na PlayStation Network nakon vraćanja konzole na tvorničke postavke.

3. Koristite opciju Initialize PS4 Napravite sigurnosnu kopiju sačuvanih podataka PlayStation igara na USB uređaju ili pohrani u oblaku. Sačuvajte sistemski softver za PlayStation 4 na USB fleš disk kao što je opisano u drugoj rezoluciji. Umetnite USB disk koji sadrži sistemski softver PS4 u konzolu. Uključite PlayStation 4 Siguran način kao što je gore opisano za popravke. Odaberite Inicijalizirajte PS4 (ponovno instalirajte sistemski softver) mogućnost u Siguran način meni. Zatim odaberite U redu da potvrdi. Kako da prisilno ažuriram svoj PS4?

Da biste prisilno ažurirali svoju PlayStation 4 konzolu, pogledajte rješenje broj 1 u ovom vodiču i koristite siguran način rada.

Ovo je jedini način da prisilno ažurirate svoju Sony igraću konzolu, u slučaju da već ne znate.

Gotovo je, sada ćete biti mnogo bolje pripremljeni za sljedeći put kada ažuriranje vašeg PS4 sistemskog softvera ne uspije ili se sruši.

Tokom vremena, korisnici su prijavili da su naišli na sljedeće kodove grešaka:

Greška ažuriranja ps4 sistemskog softvera SU-42118-6 Greška ažuriranja sistemskog softvera PS4 SU-30746-0 Greška ažuriranja sistemskog softvera PS4 SU-42481-9 Greška ažuriranja sistemskog softvera PS4 SU-42477-4 Greška ažuriranja sistemskog softvera PS4 CE-36329-3 Greška ažuriranja sistemskog softvera PS4 CE-43461-8

Ovo su neka od najboljih rješenja za grešku SU-30746-0. Ako su vam i dalje potrebna dodatna rješenja, možete dalje razgovarati o problemu u chatu uživo na web stranici podrške za PlayStation 4.

Još uvijek imate problema? Popravite ih ovim alatom:

Preuzmite ovaj alat za popravku računara ocijenjeno Odlično na TrustPilot.com (preuzimanje počinje na ovoj stranici). klik započeti analizu da biste pronašli probleme sa Windows-om koji bi mogli uzrokovati probleme za PC. klik popraviti sve za rješavanje problema sa patentiranim tehnologijama (ekskluzivni popust za naše čitaoce).

Restoro je ovog mjeseca preuzelo 0 čitalaca.

IZVOR: Reviews News

Ne zaboravite podijeliti naš članak na društvenim mrežama kako biste nam dali solidan poticaj. 🤗



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

      专题文章
        CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有