Monier betontagsten og teglsten 您所在的位置:网站首页 moier Monier betontagsten og teglsten

Monier betontagsten og teglsten

2024-06-19 23:04| 来源: 网络整理| 查看: 265

B&C Betontagstenværk

B&C betontagsten produceres på et af Europas mest moderne betontagstensværker, der ligger i Hersom ca. 20 km nord for Viborg. Med betontagstensværket i Hersom råder BMI Group Danmark over optimale produktionsfaciliteter, hvor de seneste landvindinger inden for teknologi og knowhow er integreret i alle led af produktionsprocessen – fra sandgrav til afsluttende kvalitetskontrol.

Volstrup Teglværk

I Volstrup, lidt vest for Sæby, ligger Volstrup Teglværk, der i mere end 100 år har produceret Dantegl vingetagsten. I dag det teglværk i Danmark, som producerer hovedparten af de tegltagsten, der anvendes på det danske marked. Side om side med det moderne maskineri, hvor der produceres tusinder af tagsten hver time, står håndstrygerne og fremstiller håndstrøgne tegltagsten efter metoder og traditioner, som har været kendt og brugt i århundreder. Volstrup Teglværk leverer på bestilling håndstrøgne tegltagsten til slotte, herregårde, kirker og andre historiske bygningsværker.

Uanset om der er tale om moderne produktionsmetoder eller håndstrøgne specialsten, er hele forløbet underlagt en minutiøs og streng kontrol, der sikrer den høje kvalitet, der er kendetegnende for Dantegl tagsten fra Volstrup Teglværk.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有