Skanna med en HP 您所在的位置:网站首页 easyscanner Skanna med en HP

Skanna med en HP

#Skanna med en HP| 来源: 网络整理| 查看: 265

Dålig nätverksanslutning: Flytta skrivaren och datorn eller den mobila enheten närmare den trådlösa routern och kontrollera sedan om signalkvaliteten har förbättrats. Försök öppna en webbplats för att se om internetanslutningen fungerar som den ska. Om Wi-Fi är långsamt eller ständigt förlorar kopplingen startar du om routern genom att koppla bort strömsladden, vänta i 15 sekunder och sedan återansluta sladden.

Skrivaren är avstängd eller i viloläge: Tryck på kontrollpanelens meny eller tryck på Strömknappen för att väcka skrivaren så att den är klar att användas. Ibland kan skrivarens status visa Offline när den egentligen är klar.

Kontrollera skrivarens anslutningsstatus: Kontrollera att den trådlösa signalen är på och att skrivaren är ansluten till samma nätverk som din dator eller mobila enhet. Om din skrivare har en indikator bredvid ikonen eller knappen Trådlöst kontrollerar du att lampan lyser. Om den är släckt eller blinkar är skrivaren fråkopplad från nätverket.

Anslut skrivaren till nätverket igen: Placera skrivaren inom räckhåll för Wi-Fi-routersignalen och anslut den sedan till nätverket.

Skrivare med kontrollpanel med pekskärm: Öppna menyn Inställningar, Nätverk eller Trådlösa inställningar, välj Guide för trådlös installation och följ sedan anvisningarna för att välja nätverksnamnet och ange lösenordet.

Skrivare utan kontrollpanel med pekskärm: Tryck och håll in knappen för Trådlöst i fem sekunder eller tills lampan för trådlöst börjar blinka. Inom två minuter trycker du och håller in knappen WPS (Wi-Fi Protected Setup) på routern tills anslutningsprocessen inleds. Skrivarens lampa för trådlöst slutar blinka när anslutningen har slutförts.

HP DeskJet 6000- och 6400-, ENVY 6000-, 6400- och Tango-skrivare: Tryck och håll in Wi-Fi-knappen och strömknappen på skrivarens baksida i fem sekunder tills det blå fältet blinkar. Inom två minuter trycker du och håller in knappen WPS på routern tills anslutningsprocessen inleds. Det blå fältet slutar blinka när anslutningen har slutförts.

Starta om enheterna: Startar om skrivaren och datorn eller den mobila enheten för att åtgärda möjliga feltillstånd.

Skriv ut en testrapport för trådlöst nätverk: Sök efter din skrivarmodell på webbplatsen för HP:s kundsupport och sök sedan efter självtestsida för att hitta dokumentet om hur du skriver ut och utvärderar rapporten.

Aktivera WiFi-inställningsläge: När du slår på skrivaren för första gången försätts den tillfälligt i wi-fi-inställningsläge, så att den kan upptäckas under konfiguration. Använd skrivarens kontrollpanel för att återställa Wi-Fi-inställningsläget och konfigurera sedan skrivaren igen. Gå till Återställa Wi-Fi-inställningsläge på HP-skrivaren för mer information.

Aktivera Bluetooth för installation av en HP Smart-app: Aktivera Bluetooth på datorn eller på den mobila enheten så att HP Smart kan identifiera skrivaren under installationen.

Trådlöst isolering kan orsaka att skrivaren verkar vara offline. Prata med din routertillverkare om mer information.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有