Handelen in crypto 您所在的位置:网站首页 钓鱼杆支架怎么用视频 Handelen in crypto

Handelen in crypto

#Handelen in crypto| 来源: 网络整理| 查看: 265

Je krijgt de verhalen steeds vaker te horen: mensen die rijk zijn geworden door het verhandelen van cryptovaluta, zoals Bitcoin. Maar de Bitcoin is niet de enige currency waar geld aan verdiend kan worden. Deze cryptovaluta is hip en bieden kansen voor de gewone burger om er geld aan te verdienen. De volgende apps kun jij het beste raadplegen.

Eerst eens even een korte uitleg over cryptovaluta. Er zijn veel mensen die miljonair zijn geworden aan het verhandelen van onder andere Bitcoin, maar er zijn nog meer verliezers. Handelen in cryptocurrency is namelijk niet makkelijk, het vereist de enige kennis en je moet je niet laten leiden door trends of hypes. En hoewel Bitcoin de meest populaire vorm van cryptovaluta is, zijn er nog veel meer varianten (3000 ongeveer om duidelijk te zijn). Daarvan zijn er echter maar ongeveer 10 echt iets waard, namelijk 95% van het hele marktaanbod. Dan gaat het over de valuta: Ethereum, Ripple, Litecoin, Tether, Bitcoin Cash, Libra, Monero, EOS, Bitcoin SV en Binance Coin.

Met deze trading apps handel jij straks ook in aandelen

Een flinke lijst, maar hoe verhandel je het beste deze vormen van valuta? Dit kan natuurlijk door een currency als Bitcoin te verhandelen, maar dat kan ook op andere manieren. Voor de cryptomunten markt is 'short traden' daarentegen vaak de beste manier. Veel vaker dan dat dit gebeurt in de ‘normale’ aandelenmarkt. De koers schommelt erg heen en weer op een dag en daar kun jij van profiteren: door laag in te kopen en hoog te verkopen. Het gebeurt niet weinig dat de koers op een dag zomaar eens 10% omhoog of omlaag schiet. Je kunt dus gerust een paar uurtjes achter je laptop gaan zitten om te kopen en te verkopen.

Coinbase en andere apps

Een van de makkelijkste manieren om te beginnen met verhandelen van cryptocurrency is via de app Coinbase. Hierop maak je makkelijk een account aan en kun je met een inleg van 10 euro gelijk beginnen met meer dan 40 verschillende soorten valuta. Andere apps die je kunt raadplegen zijn onder andere Binance, een app met rote crypto exchange en een platform met een bijbehorende app. Daarnaast heeft Binance een groot assortiment aan cryptovaluta.

De derde app die we kort noemen is Bitvavo, een platform waar je gemakkelijk kunt handelen met euro’s en geld met Ideal kunt storten. Je hebt hiervoor dus geen creditcard of Paypal nodig. Er is daarnaast geen minimuminleg en dus kun je hier ook als beginner goed terecht. Alles weten over cryptocurrency (over de geschiedenis, de tips & tricks en meer)? Lees dan ons eens artikel over het alles wat er te weten valt over crypto.

Dit zijn de meest gedownloade iPhone-apps van 2020



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有