11 soorten knuffels die een vrouw geeft en wat ze echt betekenen / Leest voor mannen 您所在的位置:网站首页 视频图片切换 11 soorten knuffels die een vrouw geeft en wat ze echt betekenen / Leest voor mannen

11 soorten knuffels die een vrouw geeft en wat ze echt betekenen / Leest voor mannen

2022-11-05 14:32| 来源: 网络整理| 查看: 265

11 soorten knuffels die een vrouw geeft en wat ze echt betekenen Kun je ontcijferen wat een vrouw van je vindt door de manier waarop ze je knuffelt? Welnu, hier zijn 11 soorten knuffels die vrouwen vaak gebruiken, en wat die knuffel echt betekent.

Knuffelen is een algemene begroeting en uitdrukking van warmte en een betekenisvol teken dat aangeeft dat u om een ​​persoon geeft. Er is een dunne lijn tussen platonische knuffels van begroeting en nog iets meer.

Alsof het leven en relaties niet ingewikkelder kunnen zijn, overweeg dan de knuffel. Wat is daarmee? Iets meer * of minder * druk en het betekent iets anders. Wanneer je de andere persoon op een bepaalde plek knuffelt en aanraakt, kan dit iets anders betekenen dan wanneer je knuffelt en gewoon de andere persoon nergens aanraakt. Het kan verwarrend zijn, vooral van de kant van de ontvanger.

De 11 soorten knuffels die vrouwen gewoonlijk gebruiken

Als het gaat om knuffels voor vrouwen, krijgt de daad een geheel nieuw niveau van complicatie, waardoor mannen verward, verbijsterd en tevreden, min of meer allemaal tegelijkertijd.

Dit komt omdat vrouwen gemene herspellen kunnen spelen en ze hun charmes en armen kunnen gebruiken om te krijgen wat ze willen of om je te vertellen dat ze je niet willen. We geven verschillende soorten knuffels die vrouwen geven om je te helpen ontdekken wat ze in vredesnaam aan het doen zijn.

# 1 De juiste en beleefde knuffel. Dit is een knuffel alleen voor de knuffel. Met andere woorden, omwille van de sociale etiquette. Het is het soort knuffel waarin ze zich kan gedragen alsof ze je knuffelt, maar zonder je te raken - alsof je een soort van ziekte hebt. Dit kan beledigend zijn, zoniet voor de begeleidende 'beleefde glimlach'. Als je op een date met haar uitgaat en ze geeft je deze knuffel, betekent dit dat ze niet tegen je is en misschien niet nog een keer met je uit wil gaan.

# 2 De vluggertje, moet knuffelen. Deze knuffel gebeurt wanneer je elkaar op straat of ergens anders in het openbaar ontmoet en ze heeft haast. Je erkent met een knuffel, hoe snel ook maar één ding kan betekenen - ze zijn blij je te zien maar hebben echt haast om ergens anders heen te gaan.

Het kan ook iets anders betekenen, vooral in een situatie waarin ze niet echt haast heeft, maar gewoon de knuffel wil laten verdwijnen. Ze kan dicht bij je in de buurt komen, de schouders aanraken, oogcontact vermijden en gewoon op weg gaan en doen alsof ze haast hebben. Misschien heeft ze je ontweken, maar je kwam naar haar toe. Dus in plaats van onbeschoft te zijn, geeft ze je een vlugge knuffel.

# 3 De buddy-knuffel. Dit is een warme knuffel die je niet erg vindt als je van haar krijgt, net als alle andere kruimels aandacht die ze je geeft. Het is wanneer ze hun armen om je heen slaan en je aaien op de rug. Het is warm, vriendelijk en leuk, behalve dat je haar liever op een andere, romantischere manier knuffelt. Nou, pech, hfst. Als ze je dit geeft, zit je gewoon in de vriendenzone.

# 4 De berenknuffel. Weet je dat als je zo dichtbij en comfortabel met elkaar bent, je vrijwel alles kunt doen zonder zelfbewust te zijn? Dit is dat, in knuffelvorm. Het maakt haar niet uit of de knuffel haar outfit of haar haar verprutst, ze zal naar je toe rennen met de armen wijd open en dan je stevig omhelzen. Goed nieuws: ze heeft je gemist en is blij je te zien. Slecht nieuws: ze ziet jou waarschijnlijk als een goede vriend. * Maar ik weet zeker dat het beter is dan niets, toch? *

# 5 De slaperige schouderomhelzing. Dit is geen knuffel die veel meisjes je zouden geven als ze zich niet veilig om je heen voelt. Deze lieve knuffel is wanneer ze haar armen om je heen wikkelt en haar hoofd een tijdje op je schouder rust. Als je haar net hebt ontmoet, heb je geluk omdat ze zich al comfortabel bij je voelt. Als je haar al een tijdje hebt gezien, heb je ook geluk.

Er is echt niets mis met dit soort knuffel - tenzij dit de knuffel is die ze geeft, dan betekent het gewoon dat ze je alleen ziet als een schouder om op te leunen, letterlijk, en niets meer.

Let ook op of ze terugdringt wanneer je haar dichterbij probeert te trekken. Het zet je echt gewoon terug in die al te bekende vriendenzone.

# 6 De eenzijdige knuffel. Misschien de meest ongemakkelijke van alle knuffels, de eenzijdige, onvoorbereide knuffel is wanneer je haar knuffelt, en ze laat je, maar haar armen zijn slap op haar zij en haar lichaam wordt stijf.

Als ze je dit aan het einde van de eerste date geeft, verwacht je geen tweede. Als je haar al kent en ze geeft je dit, dan kun je beter nadenken over wat je gedaan hebt om haar van streek te maken of haar af te zetten.

# 7 De knijpende knuffel. Dit is een knuffel die eenvoudig te decoderen is. Als ze je knuffelt met een of beide armen met die extra druk en mooie glimlach, je weet dat ze plezier had en wat het ook was dat ze met je had, je kunt verwachten dat ze het opnieuw zou willen doen. Het is niet zo'n gepassioneerde of romantische knuffel, maar het is in ieder geval een goed teken.

# 8 De knuffelige knuffel. Dit soort knuffel lijkt meer op een knuffel. Je kunt dit verwachten van een meisje dat je leuk vindt en zich comfortabel en veilig om je heen voelt. Dit gebeurt vaak wanneer jullie beiden naast elkaar zitten, of het nu films zijn, op de bank of zo ongeveer overal.

Dit betekent dat ze graag bij jou in de buurt is. Op dit moment, vooral als jullie twee alleen zijn, kun je beter oppassen voor andere borden die je vertellen dat je vanavond een beetje nookie gaat halen.

# 9 De aanhoudende knuffel. Dit is een zeer subtiele knuffel die alleen de meest bewuste kan detecteren. Deze knuffel is wanneer ze één of twee armen om je heen wikkelt en ze haar hand op je rug heeft en je naar binnen trekt.

Ze houdt die knuffel maar een paar milliseconden vast - net iets langer dan de standaard knuffelregel van drie seconden. Meestal is dit haar manier om je te laten weten dat ze iets voor je heeft. Pas later op haar gezichtsuitdrukking om zeker te weten.

# 10 De zij-aan-zij knuffel. Dit is misschien een van de liefste knuffels die ze kan geven. Het is net als de knuffelige knuffel, behalve dat je meestal naast elkaar loopt. Ze zal haar armen om je middel of een arm rond je arm wikkelen. Dit betekent dat ze je leuk vindt of dat ze zich op je gemak voelt. In feite zoveel dat ze dicht bij je wil blijven waar je ook bent. Het is ook een manier voor haar om de wereld te vertellen: "Deze man is van mij." ??

# 11 De boob knuffel. Terwijl de aanhoudende knuffel subtiel is, is deze dat niet. Het is de iets meer gedurfde neef van de aanhoudende knuffel, en het betekent maar één ding: ik wil jou!

Hier, zal ze je knuffelen met een of beide armen, maar waar moet je op letten hoe ze met opzet haar borsten tegen je drukt om ervoor te zorgen dat je ze voelt. Ze kan het zelfs volgen met een luie, sexy glimlach en een knipoog. Als dat het geval is, ben je een gelukkige knul!

Een knuffel kan je veel vertellen over wat een vrouw van je vindt en of ze je relatie naar een ander niveau wil tillen. Knuffels zijn de mooiste manieren om fysiek dichtbij te komen, of je nu alleen vrienden bent of aan het daten bent. Een knuffel kan u aanwijzingen geven over uw relatie met haar.

Het lezen van dit soort knuffels die vrouwen geven, kan u helpen deze signalen te decoderen en alle giswerk over hun lichaamstaal af te ronden. Door te weten wat ze echt bedoelen met hun knuffels, kun je weten wanneer je je game echt hebt gespeeld of als het echt game-over is voor jou.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有