SONOS User Guide 您所在的位置:网站首页 批量调整行高列宽 SONOS User Guide

SONOS User Guide

2024-01-01 14:51| 来源: 网络整理| 查看: 265

Trueplay-tuning meet hoe geluid weerkaatst vanaf muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer. Daarna finetunet het je Sonos-speaker, zodat hij altijd geweldig klinkt, waar je de speaker ook neerzet.

Kies tijdens het installeren de Trueplay-optie die het beste werkt voor jou en je ruimte. Wil je later opnieuw afstemmen, ga dan naar Instellingen > Systeem, kies een kamer en selecteer Trueplay.

Opmerking: Als VoiceOver is ingeschakeld op je iOS-apparaat, dan is Trueplay-tuning niet beschikbaar. Schakel het uit in de instellingen van je apparaat voordat je de speakers tunet.

Geavanceerd tunen

Geavanceerd tunen is aangepast en nauwkeurig. Het duurt ongeveer 5 minuten en maakt gebruik van de microfoon op een iOS-apparaat (met iOS 8 of hoger) terwijl je door de kamer beweegt en het geluid wordt gefinetuned voor de ruimte.

Opmerking: Geavanceerd tunen is de beste keus voor grotere kamers (het kan zijn dat de tunen minder exact is in ruimtes met een open ontwerp).

Snel tunen

Snel tunen is vlug, moeiteloos en toegankelijk. Het duurt ongeveer een minuut en maakt gebruik van de microfoon op je Sonos-product voor het detecteren van de omgeving. Je hoeft dus niet door de kamer te bewegen tijdens het tunen.

Opmerking: Snel tunen is mogelijk met zowel iOS als Android en is een goede keus voor kleinere kamers of ruimtes waar je niet zo makkelijk doorheen beweegt.

Automatische Trueplay

Draagbare Sonos-producten zoals Sonos Roam en Move kunnen zichzelf automatisch afstemmen. Automatische Trueplay gebruikt de microfoon van je speaker om de omgeving te detecteren en stemt het geluid van tijd tot tijd opnieuw af zodat je altijd geweldig geluid krijgt waar je speaker ook staat en waar je ook naar luistert.

Ga naar > Systeem en selecteer je draagbare speaker om automatische Trueplay in te schakelen.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有