Club 您所在的位置:网站首页 德国clubmate Club

Club

2024-07-17 06:14| 来源: 网络整理| 查看: 265

Zachutn谩 na t艡et铆 lokZ Ji啪n铆 Ameriky do N臎meckaClub-Mate a啪 k tob臎 dom暖

Tak trochu limon谩da, tak trochu ledov媒 膷aj a tak trochu nakop谩v谩k. Tohle v拧echno je Club-Mate. Z谩klad limon谩dy je 膷aj z list暖 jihoamerick茅ho stromu yerba mate. Hezky 膷esky jde o cesm铆nu paraguajskou, kter谩 v listech obsahuje hromadu p艡铆rodn铆ho kofeinu. Club-Mate nakopne t臎lo i mysl, prot谩hne t臎 zkou拧kov媒m, noc铆 p艡ed uz谩v臎rkou, super ve膷铆rkem a dostane t臎 i z rann铆 kocoviny.

Strom yerba mate poch谩z铆 z Ji啪n铆 Ameriky, kde se jeho listy p艡ipravuj铆 jako 膷aj s po艡谩dn臎 povzbuzj铆c铆m 煤膷inkem. V roce 1924 ochutnal Georg Latteier na veletrhu n谩poj pr谩v臎 z t茅to rostliny. Drink mu u膷aroval a za膷al jej vyr谩b臎t. Recepturu na Club-Mate v roce 1994 koupil rodinn媒 pivovar Loscher, kter媒 s铆dl铆 v mal茅m n臎meck茅m m臎ste膷ku M眉nschsteinach, kde se Mat茅膷ko od t茅 doby vyr谩b铆.

Sl谩va Clubu-Mate se za膷ala pomalu, ale jist臎 roz拧i艡ovat. Do jeho chuti, ke kter茅 se mus铆拧 prop铆t, se zamilovali hacke艡i, hipste艡i, um臎lkyn臎, pa艡meni, veganky a kdov铆 kdo je拧t臎. V Berl铆n臎 se ho snad pije v铆c, ne啪 vody. Te膹 ho dostane拧 i u n谩s. Na barech, v kav谩rn谩ch, ve ve膷erk谩ch a nebo ti ho p艡ivezeme rovnou dom暖. Za dopravu v Praze nezaplat铆拧 ani korunu. Objednej si Club-Mate!



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有