Heerlijk huisje ZH085, vakantiehuis in Den Haag 您所在的位置:网站首页 友邦ZH085 Heerlijk huisje ZH085, vakantiehuis in Den Haag

Heerlijk huisje ZH085, vakantiehuis in Den Haag

2024-06-01 21:47| 来源: 网络整理| 查看: 265

Met het huren van deze gelijkvloerse, vrijstaande zes persoons villa met open haard, kiest u voor een vakantie direct aan het strand op een geweldig familiepark! Er zijn eindeloos veel faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijke vakantie voor alle leeftijden. Urenlange waterpret, volledig ontspannen in de beauty & wellness, boogschieten of wat dacht u van een fanatiek potje tennis op de daarvoor aangewezen velden?

Vakantiepark Kijkduin ligt direct achter de duinen bij een rustig Noordzeestrand: een plek om rustig te zonnebaden, lekker te zwemmen en zandkastelen te bouwen. Bent u een echte cultuursnuiver? Den Haag is één en al cultuur en historie en heeft de meeste bezienswaardigheden per vierkante meter in heel Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Binnenhof, Paleis Noordeinde, het Vredespaleis en museum De Gevangenenpoort aan de Hofvijver. Daarnaast zijn de miniatuurstad Madurodam en Attractiepark Duinrell zo dichtbij dat u die echt niet kunt overslaan.

Indeling

De gezellige woonkamer heeft onder meer een zithoek, televisie en een sfeervolle open haard. De woonkeuken is uitgerust met onder andere een eethoek, vier-pits kookstel, magnetron, filter koffiezetapparaat, koel/vriescombinatie, vaatwasser en een waterkoker. In de hal is er een apart toilet.

Er zijn drie slaapkamers welke allen zijn uitgerust met twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en een wastafel. Verder is er centrale verwarming en gratis internet. Buiten heeft u de beschikking over een tuin met gemeubileerd terras en een berging voor het stallen van uw fietsen of strandspullen. Parkeren kunt u op één van de vele algemene parkeerplaatsen op het park.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有