Manual Lego set 60261 City Aeroport central 您所在的位置:网站首页 乐高60261测评 Manual Lego set 60261 City Aeroport central

Manual Lego set 60261 City Aeroport central

2024-06-28 14:28| 来源: 网络整理| 查看: 265

Home > Juc膬rii > Lego > Lego City > Lego set 60261 City Aeroport central

Manual Lego set 60261 City Aeroport central

Ave葲i nevoie de instruc葲iuni de construire pentru Lego set 60261 City Aeroport central dvs.? Mai jos pute葲i vizualiza 葯i desc膬rca gratuit instruc葲iunile de construire 卯n format PDF. Acest produs are 卯n prezent 9 卯ntreb膬ri frecvente, 0 comentarii 葯i are 5 voturi cu o evaluare medie a produsului de 20/100. Dac膬 acestea nu sunt instruc葲iunile de construc葲ie pe care le dori葲i, v膬 rug膬m s膬 ne contacta葲i.

Produsul dvs. s-a defectat 葯i manualul nu ofer膬 nicio solu葲ie? Merge葲i la Repair Caf茅 pentru servicii de repara葲ii gratuite.

Manual

Loading…

60261

Loading…

EvaluareSpune葲i-ne ce p膬rere ave葲i despre Lego set 60261 City Aeroport central, l膬s芒nd o evaluare a produsului. Dori葲i s膬 卯mp膬rt膬葯i葲i experien葲a dvs. cu acest produs sau s膬 adresa葲i o 卯ntrebare? L膬sa葲i un comentariu 卯n partea de jos a paginii.E葯ti mul葲umit de Lego set 60261 City Aeroport central? Da Nu20%80%5 voturi Al膬tura葲i-v膬 conversa葲iei despre acest produs

Aici pute葲i 卯mp膬rt膬葯i ce p膬rere ave葲i despre Lego set 60261 City Aeroport central. Dac膬 ave葲i o 卯ntrebare, citi葲i mai 卯nt芒i cu aten葲ie manualul. Solicitarea unui manual se poate face folosind formularul nostru de contact.

Mai multe despre acest manual

脦n葲elegem c膬 este pl膬cut s膬 ave葲i un manual pe h芒rtie pentru Lego set 60261 City Aeroport central. Pute葲i oric芒nd desc膬rca manualul de pe site-ul nostru web 葯i 卯l pute葲i imprima singur. Dac膬 dori葲i s膬 ave葲i un manual original, v膬 recomand膬m s膬 contacta葲i Lego. S-ar putea s膬 ofere un manual original. C膬uta葲i manualul dvs. Lego set 60261 City Aeroport central 卯ntr-o alt膬 limb膬? Alege葲i limba preferat膬 pe pagina noastr膬 de pornire 葯i c膬uta葲i num膬rul de model pentru a vedea dac膬 卯l avem disponibil.

Specifica葲ii Marc膬 Lego Model set 60261 City Central airport Categorie Tip fi葯ier PDF M膬rime fi葯ier 38.2 MB

Toate manualele pentru Lego City Mai multe manuale pentru Lego

脦ntreb膬ri frecvente despre Lego set 60261 City Aeroport central

Echipa noastr膬 de asisten葲膬 caut膬 informa葲ii utile despre produs 葯i r膬spunde la 卯ntreb膬rile frecvente. Dac膬 descoperi葲i o inexactitate 卯n 卯ntreb膬rile frecvente, v膬 rug膬m s膬 ne anun葲a葲i utiliz芒nd formularul de contact.

Din setul meu lipse葯te o c膬r膬mid膬 Lego, unde pot comanda una de rezerv膬? Verificat

Lego are un serviciu 卯n care pute葲i comanda c膬r膬mizi separate sau le pute葲i contacta atunci c芒nd lipse葯te o c膬r膬mid膬 din set. Arunca葲i o privire pe site-ul lor pentru mai multe informa葲ii.

A fost util (4700) Cite艧te mai mult Cum pot preveni decolorarea juc膬riilor mele Lego? Verificat

Cei mai mari doi contribuitori la decolorarea plasticului juc膬riilor Lego sunt expunerea pe termen lung la lumina soarelui 葯i fumul de 葲igar膬. 脦ncerca葲i s膬 le minimiza葲i atunci c芒nd depozita葲i Playmobil.

A fost util (1804) Cite艧te mai mult Care este cel mai bun mod de a-mi cur膬葲a c膬r膬mizile Lego? Verificat

Lego v膬 sf膬tuie葯te s膬 cur膬葲a葲i c膬r膬mizile manual cu pu葲in膬 ap膬 (nu mai cald膬 de 40 掳 C) 葯i un detergent u葯or. Nu pune葲i niciodat膬 c膬r膬mizile 卯ntr-o ma葯in膬 de sp膬lat sau 卯ntr-o ma葯in膬 de sp膬lat vase. L膬sa葲i c膬r膬mizile s膬 se usuce la aer dup膬 aceea. Piesele electrice pot fi cur膬葲ate numai cu o c芒rp膬 uscat膬.

A fost util (1682) Cite艧te mai mult Dup膬 ce am construit un nou set Lego, r膬m芒n mereu c芒teva piese mici. Am uitat s膬 le folosesc? Verificat

Nu, multe noi seturi Lego ofer膬 piese de schimb pentru piesele mai mici.

A fost util (1416) Cite艧te mai mult Care este cel mai bun mod de a aplica autocolante pe Lego? Verificat

Pentru a putea repozi葲iona autocolantele, este o idee bun膬 s膬 aplica葲i un detergent pentru sticl膬 pe locul 卯n care dori葲i s膬 pune葲i autocolantul. C芒nd autocolantul este 卯n locul potrivit, l膬sa葲i-l s膬 se usuce 葯i se va lipi.

A fost util (1226) Cite艧te mai mult Unde pot g膬si o list膬 de piese din setul meu Lego? Verificat

Multe instruc葲iuni moderne Lego includ o list膬 de piese la sf芒r葯itul bro葯urii. 脦n cazul mai multor bro葯uri, lista poate fi g膬sit膬 卯n mijlocul PDF-ului.

A fost util (1173) Cite艧te mai mult Pot fi folosite c膬r膬mizi Lego 葯i Duplo 卯n combina葲ie? Verificat

Da, c膬r膬mizile Lego 葯i Duplo sunt compatibile. C膬r膬mizile Lego se potrivesc pe c膬r膬mizile Duplo cu 葯tifturile goale. C膬r膬mizile Duplo se potrivesc cel mai bine pe c膬r膬mizile Lego mai mari 葯i s-ar putea desprinde din c膬r膬mizi Lego mai mici.

A fost util (1055) Cite艧te mai mult De la ce v芒rst膬 este potrivit Lego pentru a juca? Verificat

Majoritatea seturilor Lego sunt potrivite pentru a se juca de la v芒rsta de 4 ani 卯n sus, datorit膬 p膬r葲ilor mici pe care le includ. Tema special膬 Duplo este potrivit膬 pentru copiii cu v芒rsta de peste 1,5 ani. V芒rsta recomandat膬 este 卯ntotdeauna men葲ionat膬 pe cutie.

A fost util (990) Cite艧te mai mult Unde pot g膬si mai multe informa葲ii despre setul meu Lego sau despre o pies膬 Lego? Verificat

Dac膬 vrei s膬 葯tii despre un set sau o pies膬 Lego, cum ar fi anul din care provine, c芒te piese are un set, piese de schimb sau 卯n ce alte seturi poate fi g膬sit膬 o anumit膬 pies膬, BrickLink.com este cel mai bun loc. BrickLink.com este un site web cu aproape toate detaliile despre seturile 葯i piesele Lego 葯i face parte din Grupul Lego.

A fost util (86) Cite艧te mai mult Manual Lego set 60261 City Aeroport central Produse asemanatoare Manual Lego set 6436 City Go-kart

Manual

Lego set 6436 City Go-kart Manual Lego set 60262 City Avion de pasageri

Manual

Lego set 60262 City Avion de pasageri Manual Lego set 60283 City Rulota de vacanta

Manual

Lego set 60283 City Rulota de vacanta Manual Lego set 3178 City Hidroavion

Manual

Lego set 3178 City Hidroavion Manual Lego set 60286 City ATV si barca de salvamari

Manual

Lego set 60286 City ATV si barca de salvamari Manual Lego set 60258 City Atelier de tuning

Manual

Lego set 60258 City Atelier de tuning Manual Lego set 60206 City Avionul politiei aeriene

Manual

Lego set 60206 City Avionul politiei aeriene Manual Lego set 60218 City Masina de raliu din desert

Manual

Lego set 60218 City Masina de raliu din desert Categorii relevante Lego Games Lego Atlantis Lego DOTS Lego Custom Lego World City Lego Hobby Set


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有