Vásárlás: LEGO® Creator 您所在的位置:网站首页 乐高31005 Vásárlás: LEGO® Creator

Vásárlás: LEGO® Creator

2024-03-13 18:58| 来源: 网络整理| 查看: 265

Szállítsd ide a nehézgépet ezen a robosztus 3-az-1-ben Építkezési járműszállítón!

Indulj el egy igazán nagy ásási feladatra a csuklós szállítójármű nyergében! Helyezd el az építkezést jelző kúpokat, engedd le a rámpát, és rakd le az ásógépet! Végezd a munkát az ásógép mozgatható homlokrakodó kanalával és a hátsó markoló kanállal. Valósághű részletek jellemzik, köztük egy fémrács, jelzőlámpák és jelzőkürtök. Átalakíthatod egy masszív, fogatható és mozgatható karú kosaras emelővé, vagy egy homokfutót, rámpát és pótkereket tartalmazó terepjáró szállítóvá.

Emeld le a működőképes ásógépet a nagy teherbírású építkezési járműszállítóról, és láss munkához, majd alakítsd át kosaras emelővé, vagy homokfutóval felszerelt terepjáró szállítóvá.

3-az-1-ben modell: átalakítható kosaras emelővé, vagy homokfutóval felszerelt terepjáró szállítóvá Elöl fémrács felület, csuklós, lenyitható rámpával felszerelt, lekapcsolható pótkocsi, kúpok, és mozgatható homloklapáttal és hátsó rakodókanállal felszerelt ásógép jellemzi A kosaras emelőnek forgatható karja és kinyújtható stabilizátorai vannak A terepjáró szállító rámpával és homokfutó járművel van ellátva Biztosítsd az építkezés területét a forgalomterelő kúpokkal! Áss a csuklós homloklapáttal és a hátsó rakodókanállal! Emeld fel a kosaras emelő karját és forgasd el, hogy a legmagasabb munkaszinteket is elérje! Emeld le a homokfutót a terepjáró szállítóról és cseréld ki az egyik kereket a pótkerékkel! A méretei: több mint 7 cm magas, 23 cm hosszú és 4 cm széles A kosaras emelő méretei: több mint 8 cm magas, 15 cm hosszú és 4 cm széles A terepjáró szállító méretei: több mint 4 cm magas, 19 cm hosszú és 4 cm széles Így is ismerheti: Creator Építkezési járműszállító 31005, CreatorÉpítkezésijárműszállító31005, Creator Építkezési járműszállító 31005, Creator-Építkezésijárműszállító31005

Galéria



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有