unbelievable (dizi) 您所在的位置:网站首页 “unbelievable!” unbelievable (dizi)

unbelievable (dizi)

#unbelievable (dizi)| 来源: 网络整理| 查看: 265

ağır bir şekilde erkek egemen toplum eleştirisi içeren dizidir.

--- spoiler ---

kör göze parmak sokarcasına erkeklerin tecavüz gibi durumları ne kadar üstünkörü bir şekilde geçiştirdiği betimlenmiş.(bkz: yalan söylüyorsun)(bkz: amacın ilgi çekmek) (bkz: attention whore) en kötüsü de (bkz: kıyısı köşesi mi aşınır)fakat aynı işi bir kadın üstlendiğinde (soruşturma) olaya fazlasıyla empatiyle yaklaşarak dört kolla sarılan ve hatta bu konuda çalıştığı ekibini de bayıltmakta bir beis görmeyen bir karakter çizilmiş önümüze. kimi noktalarda biraz abartı gelse de.

bilmiyorum, soluksuz izledim. bunda yakın sayılabilecek bir zamanda yakın bir arkadaşımın tecavüze uğramış olmasının etkisinden ziyade, memur eskisi olarak dünya genelindeki sistemlerin kokuşmuşluğunun birbiriyle epey benzeşmesinin etkisi daha çok gibi. zira bizde de erkek egemen kurumlarda hiç umursanmıyorsunuz kurban kadın olunca. hoş kadın ilgililerin ne kadar umursadığı da ayrı bir konu.

şahsen hikayeyi ve oyunculuğu sevdim, yağ gibi akıp gitti. @justin mcleod'un söylediği gibi ne the killing ne de forbrydelsen olma peşinde gibi görünmedi bana dizi. zira en başında gerçek olaylara dayandırıldığı* belirtiliyor.kaldı ki ne sarah lund (bkz: forbrydelsen) ne de sarah linden (bkz: the killing) karakterlerinin karen duvall ile kadın olmak dışında bir benzerlikleri yok. diğer iki dizinin temelinde de yancısıyla çalışmak ve zaman zaman çatışmak zorunda olan sorunlu kişilikler mevcutken duvall karakteri gayet uyumlu bir girl-band kurup işlemesini ve etkili olmasını sağlıyor. eviyle ailesiyle ve çevresiyle sorunu olmayan, dedicated bir karakteri canlandırıyor. diğerleri ise bu konuda daha ziyade obsesif olarak tanımlayabileceğimiz karakterler.

izleyin, izlettirin.--- spoiler ---



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有