New IMAGE 您所在的位置:网站首页 image/cfop/newimage/wfl12a.gif New IMAGE

New IMAGE

2024-06-28 09:36| 来源: 网络整理| 查看: 265

New IMAGE hvis du har brug for:

 

Reklameartikler med logo - Profilbeklædning med tryk - Firmajulegaver indpakket - Sportstøj med logo.

 

Vælg mellem over 4.000 reklameartikler, som vi kan påsætter logo, som trykt, broderi eller gravering.

 

New IMAGE har over 30 års erfaring i reklamebranchen, hvor vores speciale er reklameartikler med logo, firmatøj med logo og firmajulegaver.

Vi har et kæmpe netværk af af leverandører i hele verden, som hjælper os med at finde de helt rigtige reklameartikler med logo, lige fra Kina, Indien, Taiwan, USA og Europa.

 

Profilbeklædning med logo

 

Skal virksomhedens medarbejder klædes pænt på til messen eller jeres sælgerteam skal være flot påklædt, så har vi mulighed for at tilbyde mange forskellige beklædningsgenstande med logo.

Vi kan tilbyde Eterna og Bosweel skjorter, et stort udvalg af sælgerjakker, Polo T-shirts med broderi eller blot en læker T-shirts med tryk. 

 

Nemt, smart,og inovativ Webshop med 4.000 reklameartikler med logo.

 

Hos New IMAGE har vi måske lavet markedet bedste og mest inovative webshop, når du skal vælge reklameartikler, profilbeklædning eller fimajulegaven, og du ønsker at vi brander dit firma med dit logo.

Vi har gjort det nemt og enkelt, således at du kan købe netop de produkter du ønsker med det logo påsat i netop dine pantonefarver. Samtidig kan du udregne den endelige pris, leveringstid og lægge ordren online.

Vi tilbyder ligeledes forskellige login løsninger til vores webshop, således at vi kan hjælpe jeres firma med valg af de mange logo muligheder der findes.

I vores shop finder du de mest populære produkter som logobolcher, kuglepenne med logo, USB, powerbank, paraplyer med logo eller Danmarks sjoveste firma julekalender. Alt sammen med mulighed for at påsætte logo / tryk af netop dit firmalogo.

 

Firmajulegaver på den nemme måde - Valgshop til netop dit behov.

 

Vi har opbygget en spændende platform med mange forskellige brands, som kan gøre julegaven til medarbejderne ekstra fantastisk.

Vi tilbyder forskellige valgshop løsninger, hvor vi har mange af de kendte brands med de bedste firmajulegaver som f.eks. Hoptimist, Kintobe, Elvang, Spring Copenhagen, Kreafunk, Södahl og mange andre mærker.

I vores afdeling for julegaver til firmaer har vi også et stort udvalg af købmandskurve, som er et meget populært produkt som firmajulegave.

For at gøre det nemt for dig at vælge din firmajulegave, så har vi udvalgt vores 3 bedste priskategorier, således at du her kan vælge mellem firmajulegaver .

Her du specille ønsker, så vil vi gøre vores bedste til at opfylde netop dit behov for den rigtige løsning, når du skal vælge julegaven til dine medarbejder. 

 

 



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有