Blockbuster Exec es va riure de Marc Randolph Netflix de 50 milions de dòlars de venda 您所在的位置:网站首页 网络安全研究现状 Blockbuster Exec es va riure de Marc Randolph Netflix de 50 milions de dòlars de venda

Blockbuster Exec es va riure de Marc Randolph Netflix de 50 milions de dòlars de venda

2023-09-26 13:17| 来源: 网络整理| 查看: 265

Blockbuster Exec 'Lluitava per no riure' de Netflix quan es va oferir per vendre per 50 milions de dòlars el 2000 Les estrelles surten de la festa 'Entre dues falgueres' per a l'estrena de Netflix Veure fotos Getty

La companyia ara val uns 130.000 milions de dòlars.

Blockbuster podria haver comprat Netflix per 1 / 2600è del que val avui.

Però quan se'ls va oferir l'oportunitat de comprar-lo el 2000, els executius van informar que 'van lluitar per no riure', ha revelat un nou llibre.

A 'Això no funcionarà mai: el naixement de Netflix', Marc Randolph va explicar la història de com ell i el seu cofundador Reed Hastings van llançar la seva empresa al conseller delegat de Blockbuster, John Antioco, per 50 milions de dòlars.

Col·lecció Getty / Everett Reiniciats 'Saved by the Bell' i 'Punky Brewster' per a la transmissió de NBCU Veure història

En aquella època, anys abans que ningú no hagués sentit a parlar mai de la transmissió, l’empresa de llavors tres anys encara enviava DVD, però sabia que Internet seria el camí a seguir, però perdia diners ràpidament.

Mentrestant, Blockbuster acabava d’aconseguir 450 milions de dòlars en efectiu mitjançant una oferta pública inicial.

Després d’esperar mesos intentant aconseguir una reunió amb el gegant de lloguer de pel·lícules, el conseller delegat John Antioco va concedir-ne un, amb molt poca antelació, a la parella amb seu a Califòrnia que havien d’estar a la seu de Dallas a les 11:30 del matí següent.

per què estic endevinant la meva relació?

'Després d'un creixement explosiu i de beneficis massius als anys 80 i la meitat dels anys 90, la companyia havia fracassat a principis de mil·lenni', va escriure Randolph sobre Blockbuster, per Vanity Fair extracte. 'Una sèrie de males decisions, com la venda de música i roba a les botigues, havien caigut en gran part, i la companyia s'havia trigat a adaptar-se a les noves tecnologies, com el DVD i Internet'. Antioco, va afegir, havia estat introduït per donar-li la volta.

Volant 20.000 dòlars de diners que no tenien (anaven a perdre 50 milions de dòlars a l’any) en un avió privat (que pertanyia a Vanna White de la roda de la fortuna, ni més ni menys) van volar amb el seu director financer Barry McCarthy per fer la seva darrer pas de rasa.

Netflix volia oferir-se de fer-se càrrec del braç en línia de Blockbuster en endavant, canviant-se el nom de Blockbuster.com, però van haver de convèncer Antioco, que va arribar a la reunió amb mocassins que 'probablement costava més que el meu cotxe', recordava Randolph.

Getty Beyonce perd l'Emmy davant James Corden, els fanàtics anomenen Snub 'misògin i racista' Veure història

'No hi ha res com entrar en una negociació sabent que l'altra banda té gairebé totes les cartes', va recordar de la reunió. 'Paraula clau:' gairebé '.'

De fet, alguns punts a favor nostre. Per començar, tothom odiava Blockbuster. Al cap i a la fi, aquesta era una empresa que havia “gestionat la insatisfacció” com a pilar central del seu model de negoci. Sabia que la majoria dels clients no gaudien de l’experiència de llogar-ne, de manera que el seu objectiu com a empresa no era tant fer feliç el client com no molestar-lo tan realment que mai no tornarien. I hi havia molt per molestar-los: despeses de retard, selecció merda, botigues brutes, mal servei, la llista va continuar.

Va continuar: «Però el punt més important a favor nostre va ser la marxa inexorable del progrés. El món anava en línia. Ningú no sabia exactament com ni quant trigaria, però era inevitable que un nombre creixent de clients de Blockbuster insistís a fer transaccions en línia. Blockbuster no només estava mal posicionat per aprofitar aquesta tendència, sinó que ni tan sols semblava veure-la venir. La nostra manera de veure les coses podia fer servir la nostra ajuda. Simplement esperàvem que també ho pogués veure així ”.

Quan Reed va lliurar el seu treball acuradament treballat, o com Randolph ho va descriure, 'un veritable sandvitx de merda de tres pisos', va semblar que aniria bé, fins que van donar a conèixer el preu: 50 milions de dòlars.

'A través del llançament de Reed i la liquidació de Barry, havia estat veient Antioco', va escriure Randolph. «L’havia vist fer servir tots els trucs que també havia après al llarg dels anys: inclinar-se, fer contacte visual, assentir lentament quan l’altaveu gira en la seva direcció. Emmarqueu les preguntes de manera que quedi clar que escolteu.

Netflix Meryl Streep s'enfronta a les crítiques pel paper de Llatina a la pel·lícula de Netflix 'La bugaderia' Veure història

Però ara que Reed havia anomenat un número, vaig veure alguna cosa nova, cosa que no reconeixia, la seva expressió seriosa lleugerament desequilibrada per un gir a la cantonada de la boca. Va ser diminut, involuntari i va desaparèixer gairebé immediatament. Però tan bon punt ho vaig veure, vaig saber què passava: John Antioco lluitava per no riure.

el millor llibre que has llegit mai

El llançament, per descomptat, va ser rebutjat. Però finalment va donar als fundadors una nova resolució per nedar o nedar.

«La venda havia semblat la nostra única sortida. I Goliat no volia comprar-nos, volia trepitjar-nos a terra. Durant un temps tan gran com havia estat Blockbuster, realment havia mantingut l’esperança que ens salvaria. Ara era clar que si sortiríem amb vida de l'accident, ens quedava totalment a sobre ', va escriure.

'Blockbuster no ens vol', vaig dir. 'Per tant, és obvi què hem de fer ara'. Vaig somriure. No ho he pogut evitar. 'Sembla que ara els haurem de donar un cop de peu'.

Hastings ha estat citat anteriorment dient que va decidir iniciar Netflix després de rebre una multa de 40 dòlars en una botiga Blockbuster per haver arribat tard a retornar una còpia de 'Apollo 13', tot i que es creu que el conte és apòcrif. Sigui com sigui, Blockbuster, que en el seu moment va ocupar més de 84.000 persones, es va declarar en fallida el 2010 i només avui hi ha una botiga privada al món oberta.

Mentrestant, Netflix va reportar ingressos de 16.000 milions de dòlars només l’any passat.

Les estrelles surten de la festa 'Entre dues falgueres' per a l'estrena de Netflix Veure fotos Getty


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有