Top 6 manieren om Gmail te repareren, stopt niet met synchroniseren van fout op mobiel 您所在的位置:网站首页 switch如何充值游戏金币 Top 6 manieren om Gmail te repareren, stopt niet met synchroniseren van fout op mobiel

Top 6 manieren om Gmail te repareren, stopt niet met synchroniseren van fout op mobiel

2023-10-23 07:55| 来源: 网络整理| 查看: 265

Aangezien Gmail nog steeds de populaire keuze van iedereen is, hebben we tips en trucs verzameld om Gmail beter te gebruiken. Verschillende mensen ervaren echter af en toe de hik met Gmail, en dat kan schrijnend zijn. Een van de meest voorkomende problemen is dat Gmail er erg lang over doet om het synchronisatieproces te voltooien en daarna niet meer stopt. Veel mobiele gebruikers zijn vaak getuige van het Gmail-synchronisatieproces dat constant wordt uitgevoerd in het systeemvak.

Inhoudsopgave 1. Schakel synchronisatie uit/aan 2. Schakel internet uit/aan 3. Controleer opslag 4. Gegevens wissen 5. Machtigingen voor achtergrondactiviteit 6. Schoon Opnieuw installeren Leven niet synchroon Manieren om Gmail te repareren zullen niet stoppen met synchroniseren van fout op mobiel

Dit resulteert in een sneller leegraken van de batterij, uitputting van het internetpakket en angst. U weet niet of nieuwe e-mails worden gesynchroniseerd of niet of dat de e-mail die u hebt verzonden uw telefoon heeft verlaten. Geen goede manier om je dag te beginnen of te eindigen, dus besloten we te helpen.

Laten we beginnen.

1. Schakel synchronisatie uit/aan

Er is een optie om synchronisatie in of uit te schakelen voor verschillende accounts die u aan de telefoon hebt toegevoegd. Dit kan helpen bij het lopende synchronisatieprobleem.

Stap 1: Ga naar Instellingen > Accounts en back-up > Accounts en kies hier Google-account. Onder Account synchroniseren kunt u de synchronisatie inschakelen voor alle Google-apps, inclusief Gmail.

Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 1 Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 2

U kunt ook controleren wanneer Gmail voor het laatst is gesynchroniseerd. Het geeft u een idee of de Inbox up-to-date is of niet. Sommige gebruikersinterfaces van smartphones hebben een synchronisatieknop in het systeemvak om de batterij te sparen als je bijna geen sap meer hebt.

2. Schakel internet uit/aan

Verschillende gebruikers meldden dat deze kleine truc voor hen werkte. Schakel wifi en mobiele data uit vanuit het systeemvak, start je telefoon opnieuw op en schakel hem vervolgens weer in. Gmail zou constant moeten stoppen met synchroniseren.

3. Controleer opslag

Ruimtegebrek zou geen probleem moeten zijn, aangezien de meeste telefoons tegenwoordig worden geleverd met opslagopties van 64 GB tot 256 GB. Dat gezegd hebbende, is het mogelijk dat u een iets ouder apparaat gebruikt. Dus als je telefoon bijna geen opslagruimte meer heeft, werkt Gmail-synchronisatie niet of loopt het vast bij het synchroniseren. Open Instellingen > Apparaatonderhoud > Opslag om te controleren hoeveel ruimte je nog hebt.

Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 3 Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 4

Ga dieper in op de instellingen van de opslagruimte om te begrijpen welk bestandstype de meeste ruimte in beslag neemt en waar u kunt bezuinigen. Ik raad u aan eerst de mediabestanden te controleren.

4. Gegevens wissen

Alle gegevens die aan uw Gmail/Google-ID zijn gekoppeld, worden in de cloud opgeslagen, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Als u app-gegevens verwijdert, maakt u niet alleen ruimte vrij, maar verwijdert u ook corrupte bestanden of slechte gegevens van uw telefoon, waardoor de Gmail-synchronisatie de fout niet stopt. U moet zich daarna opnieuw aanmelden.

Stap 1: Ga terug naar Instellingen > Apps > Gmail (zoek ernaar) > Opslag.

Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 5 Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 6

U kunt een app zoals Solid Explorer gebruiken om ze verder te analyseren en over te dragen/verwijderen.

Stap 2: Tik op Gegevens wissen en Cache wissen en bevestig om alle Gmail-gegevens te verwijderen die op uw telefoon zijn opgeslagen.

Gmail synchroniseert alle gegevens opnieuw, zodat je een nieuwe start kunt maken.

5. Machtigingen voor achtergrondactiviteit

De Gmail-app heeft enkele machtigingen nodig om gegevens van Google-servers te synchroniseren, zelfs als deze op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Stap 1: Ga terug naar de Gmail-app-info zoals je deed in de vorige stap onder Instellingen > Apps > Gmail (zoek ernaar).

Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 7 Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 8

Stap 2: Tik op Mobiele data om de optie ‘Gebruik van achtergrondgegevens toestaan’ in te schakelen. Tik vervolgens op Batterij om ‘Achtergrondactiviteit toestaan’ in te schakelen voor het geval deze is uitgeschakeld.

Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 9 Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 10

U vindt ook de optie Machtigingen in hetzelfde menu. Verrassend genoeg was de opslagoptie, zelfs op mijn telefoon waar Gmail-synchronisatie correct werkt, ingesteld op Weigeren. Een gebruiker ontdekte echter dat het instellen op Toestaan ​​​​en een eenvoudige herstart deed de truc.

Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 11 Fix Gmail stopt niet met synchroniseren 12

Als het al is ingeschakeld of is toegestaan, schakelt u of uit/aan en start u vervolgens opnieuw op om de constante Gmail-synchronisatiemelding te wissen.

6. Schoon Opnieuw installeren

Een schone herinstallatie helpt bij verschillende corrupte bestanden en app-bugs. Herhaal de stappen vermeld in punt 3 hierboven om alle gegevens en cachebestanden van Gmail te wissen. Vervolgens verwijdert u Gmail, opent u de Play Store en installeert u Gmail opnieuw. Dit zal twee dingen doen. Het zal Gmail updaten naar de nieuwste versie en een schone installatie zal automatisch verschillende bugs en andere fouten oplossen. Er zijn verschillende manieren om een ​​app te verwijderen, bijvoorbeeld vanuit de telefooninstellingen of het startscherm.

Leven niet synchroon

Gmail-synchronisatie is een merkwaardig probleem omdat je de app kunt openen en in sommige gevallen werkt de synchronisatie ook prima. Het is alleen in het systeemvak waar u kunt zien dat de synchronisatie constant werkt. In andere gevallen komen e-mails niet in of uit uw telefoon, wat eng is. Hoe controleer je ze anders onderweg? Een manier is om een ​​browser te gebruiken, en hoewel dat werkt, aangezien een Gmail-site is geoptimaliseerd voor mobiel, hoe vaak kun je e-mails controleren? Pushmeldingen zijn ontworpen om dit probleem op te lossen. En dat is nu kapot.

Gelukkig stopt de synchronisatiefout van Gmail niet en kan worden verholpen met behulp van kleine corrigerende stappen die gemakkelijk te volgen en te implementeren zijn.

Volgende: U kunt de Gmail Go-app proberen voor het geval de reguliere Gmail-app niet voor u werkt. Bekijk de onderstaande link om te zien hoe de lichtere Go-versie u kan helpen.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有