Adventni čas 您所在的位置:网站首页 k!nam!防晒 Adventni čas

Adventni čas

#Adventni čas | 来源: 网络整理| 查看: 265

Adventni čas je čas, ki je namenjen prav pričakovanju. Krščansko pričakovanje v adventu in potem praznovanje božiča ni odvisno od daril in okraskov. Resnično lepoto praznika prinesejo duhovna doživetja, srečanje z živim Bogom in poglobitev pristnih medčloveških odnosov.

V adventnem času pripravljamo za božič predvsem svoje srce, urejamo odnose v družini, da bi bili prisrčni, topli in vredni človeka – predvsem pa vredni Boga, ki prihaja.

Starši ste vabljeni, da darujete otrokom več svojega časa kot sicer. Skrb za prijetno družinsko življenje, ustvarjanje topline in ljubezni predpostavlja kar nekaj prizadevanja. To ne pade z neba, niti se ne da kupiti. Treba se je potruditi. Temu je namenjen čas adventa.

Letos nas bodo do praznika Jezusovega rojstva pospremili štirje velikani človeške zgodovine: sveti Miklavž, Marija Brezmadežna, Janez Krstnik in sveti Jožef. Ob Božji besedi bomo spoznavali vrednote njihovega življenja. Od njih se lahko preprosto in otroško igrivo učimo, kaj v življenju resnično šteje in kaj nam prinaša pravi blagoslov.

Vabimo Vas, da si privoščite čas za družinsko srečanje ob adventnem venčku, prižgete svečko, molite ali zapojte skupaj z otrokom.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有