ASUS ROG STRIX B650E 您所在的位置:网站首页 itx华硕主板 ASUS ROG STRIX B650E

ASUS ROG STRIX B650E

#ASUS ROG STRIX B650E| 来源: 网络整理| 查看: 265

ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI 6E Mini-ITX DDR5 AM5 gaming osnovna plo拧膷a

DIY-PRIJAZNE LASTNOSTI

M.2 Q-LATCH Inovativen Q-LATCH vam olaj拧a vstavljanje ali odstranitev M.2 SSD brez uporabe dodatenega orodja.

BIOS FLASHBACK GUMB BIOS Flashback je varen in enostaven na膷in posodabljanja BIOS-a. Samo prenesite (UEFI) BIOS datoteko v FAT32-formatiran USB, ga priklju膷ite v USB BIOS Flashback vhod in pritisnite gumb. Posodobitve se lahko opravijo tudi brez spomina ali brez name拧膷enega procesorja.

FLEXKEY GUMB Ob privzetih nastavitvah FlexKey funkcionira kot gumb za sistemsko ponastavitev, lahko pa mu je tudi enostavno dodeljena funkcija hitre aktivacije Varnega zagona ali za vstop v BIOS.

Q-LED 艩tiri name拧膷eni LED indicirajo status napajanja in poi拧膷e probleme s procesorjem, spominom, grafi膷no kartico ali zagonom naprave za hitro diagnozo.

ZMOGLJIVOST

PCIE 5.0 Strix B650E-I ponuja celovito PCIe 5.0 podporo za zagotavljanje neomejene pasovne 拧irine pri najhitrej拧ih SSD-jih in grafi膷nih karticah. Raz拧iritveno mesto x16 je pripravljeno na Gen 5, ter za拧膷iteno s SafeSlot vzdr啪ljivim nosilcem. Tudi M.2 mesto je opremljeno za PCIe 5.0, kar omogo膷a bliskovito hitrost 16 GB/s branja in zapisovanja, medtem ko druga mesta prina拧ajo 拧e-vedno-impresivnih 8 GB/s prenosa preko PCIe 4.0.

OVERCLOCKING - Dinami膷no OC stikalo - Core Flex - AMD PBO izbolj拧evanje

SPOMIN - DDR5 mo膷: ima EXPO podporo in se lahko 拧e nadgrajuje preko ob拧irnega nastavljanja v UEFI. - AEMP: je ekskluzivna lastnost programske opreme za PMIC module spomina.

VODILNA POVEZLJIVOST

OMRE沤JE - WIFI 6E: name拧膷ena WiFi 6E tehnologija, nov na voljo, spekter 6 GHz za zagotavljanje do kar 7 kanalov 160 MHz za ultra-hitrost in bolj拧o zmogljivost v zgo拧膷enih brez啪i膷nih okoljih. - Intel 2.5G Ethernet: nizko-laten膷no igranje, hitro prena拧anje datotek in prena拧anje videov v visoki kakovosti so med 拧tevilnimi prednostmi Intel 2.5 Gbps Ethernet-a.

AUDIO - ROG SupremeFX: je unikatna me拧anica strojne ter programske tehnologije, ki omogo膷a superiorni avdio. Strix B650E-I implementira lastnosti ALC4080 CODEC za hitro-lo膷ljivostno predvajanje do kar 32-bitov/384 kHz preko vseh kanalov.

IGRAJ V STILU

ID OBLIKA Brezdvomni ROG STRIX ima mesh teksturo na VRM hlajenju in videz linij 膷opi膷a, ki delujejo minimalisti膷no za Strix standarde, vendar je B650E-I dale膷 od skromnega, ponosno razkazuje jekleno ROG oko na I/O-ju, ter enostavne roza tone za unikaten, simplisti膷en priokus.

PRIPOMO膶KI PROGRAMSKE OPREME Prilagodite svojo napravo preko nabora intuitivnih pripomo膷kov programske in strojne opreme, ki vam omogo膷ajo maksimizirati zmogljivost in prilagajanje svoje izku拧nje.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有