Bar Favelan Fish & Chips 您所在的位置:网站首页 favelan酒 Bar Favelan Fish & Chips

Bar Favelan Fish & Chips

2024-06-09 03:00| 来源: 网络整理| 查看: 265

Koska juuri nyt on v盲h盲n vaikea motivoida itse盲盲n ulos sy枚m盲盲n my枚h盲ist盲 lounasta, saatte kuulla viikonloppuriennoissa testatusta, Bar Favelan Fish & Chipseist盲 (12e).

Paikka itse on asiakaskuntasilm盲yksen perusteella vahvasti profiloitunut kalapuikkoviiksisiin costeau-pipoihin ja mainostoimistov盲keen, mutta pintaa syvemm盲lt盲 l枚ytyy varsin kiinnostavaa asennetta ruokaan ja juomaan. Se selvi盲盲 viimeist盲盲n siin盲 vaiheessa, kun t盲m盲 annos tulee p枚yt盲盲n.

Vaikka t盲m盲 kantaakin klassisen brittil盲isen katuruoan nime盲, ei annoksessa ole sit盲 totuttua leivitetty盲 filett盲, vaan sormiruoaksi paremmin sopivia, paremman sanan puutteessa, brikettej盲. Paisto kalassa on rapea ja tasainen, leivitys paksu ja maistuva – ja juuri t盲ss盲 menn盲盲n perinteisest盲 Fish & Chips -kokemuksesta sivuun niin ett盲 korvat soi. Vaikka maku on todella kohdallaan, tulee itse sy枚misest盲 mieleen enemm盲n lasten kananuggetit. Harvoin sit盲 haluaisi ruokaansa k枚k枚mp盲盲 koostumusta, mutta t盲ss盲 jotenkin h盲m盲盲v盲sti sit盲 toivoin. T盲ss盲 muodossaan ratkaisu tuntuu v盲h盲n halvalta, joka tavallaan tuntuu tosi hassulta, koska annos on kuitenkin tosi laadukas – mutta toisaalta my枚s hinta on hyvin kohtuullinen. Todella h盲mment盲v盲盲 siis.

Itse kalan rinnalla olevasta perunasta kuitenkin viel盲 sananen, perunat ovat rapeita pinnasta, hiukan pehmeit盲 sis盲lt盲. Suola ja mausteet ovat todella kohdallaan ja sivusta kuulin, ett盲 paikka tekee oman mallasetikkansa, jota k盲ytet盲盲n perunoissa. Ja se my枚s maistuu.

Kokonaisuutena annos on ehk盲 parasta esimerkki盲 siit盲 tasosta, mihin baarien pit盲isi pysty盲 ylt盲m盲盲n oluen kanssa nautittavan ruoan suhteen. Laadun osalta 12 euron hinta on todella kohdallaan kun vertaa siihen millaista skeidaa monissa muissa baareissa kautta kaupunkimme usein tarjotaan. Olen silti sit盲 mielt盲 ett盲 t盲st盲 puuttuu se ainakin itselleni olennainen kokemus fish & chipsist盲, eli hajoavan fileen kanssa r盲盲piminen. Baariruokana 5/5, fish & chipsin盲 4/5.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有