Momas Eywa+ 您所在的位置:网站首页 bewell手表Eywa Momas Eywa+

Momas Eywa+

2024-06-09 12:36| 来源: 网络整理| 查看: 265

  Imponerende testresultater og 10/10 hos nettavisen

Momas Eywa+ er en elsykkel som virkelig begeistrer med både kjøreglede og komfort. "Den klarte motbakkene uten at jeg følte behov for å anstrenge meg - det var rett og slett imponerende, nesten som å kjøre en moped!" forteller anmelder hos Nettavisen. Videre blir den justerbare funksjonaliteten til rattet trukket frem, som gjorde det enkelt å finne den mest behagelige kjørestillingen. Batteriets levetid ble også rost, med kun én prikk tapt etter to dagers testing og 60 kilometer tilbakelagt. Eywa+ endte på toppscore med 10 av 10, og funksjonene er beskrevet som intuitive og enkle å forstå.

Eywa+ er produsert med identiske komponenter som Neutron, de to modellene skilles kun på farge og navn. I Tek sin store elsykkeltest endte også Momas Neutron med et meget godt resultat. Sykkelen ble sterkt anbefalt med en score på 9.5/10. Den representerer det ypperste innen elektrisk sykkelteknologi, ideell for både menn og kvinner som ønsker stil og ytelse i perfekt balanse. Med en kraftig 115 Nm Momas Turbo+ motor og smidig tråkkrespons, imponerer den i testen. Med sitt 48-volts batteri og avanserte funksjoner, gir den pålitelig kraft og komfortabel pendling. Det justerbare styret og effektive setedemperen sikrer en behagelig kjøretur. De samme positive egenskapene finnes også hos Eywa+.

Solid elsykkel for lange eventyr

Eywa+ 2024 er en oppgradert modell av damenes favorittsykkel Eywa. Hva er nytt?

-Motorstyrken er økt til 115 Nm, 

-Batteriet er 33% større og økt til 960 Wh som gir hele 180 kilometer optimal rekkevidde.-Girsystemet er oppgradert til Shimano Cues, kombinert med det helt nye og revolusjonerende Shimano LINKGLIDE drivverket. Denne kombinasjonen gir jevnere og mykere girskift og er ca 300% mer slitesterkt enn tidligere.

- I tillegg har den fått oppgradert sete og demper i setepinne, som gjør at kjørekomforten som allerede var meget god nå er fantastisk.

Elegant og komfortabel

Her lover vi høy komfort og kjøreglede, samt en kraftpakke som enkelt tar deg oppover bakker og nedover daler. Det lave innsteget gjør sykkelen svært brukervennlig og komfortabel, og det integrerte batteriet i rammen gir sykkelen en moderne og stilren design.Leveres med integrert lys foran og bak, bagasjebrett med MIK-system og aluminiums-skjermer. Dette er på mange modeller ekstrautstyr, her får du alt med på kjøpet! NB: Maksvekt på bagasjebrettet er 27 kg

Intuitivt display og pålitelige bremser

På skjermen kan du følge med på turene dine, sette nye mål, se hastighet, batterikapasitet, feilkoder og mye mer. Dette gjør det enkelt å ha kontroll over sykkelturene dine i trafikken. Ved å velge assistansenivå på skjermen kan du selv bestemme hvor mye hjelp du ønsker fra motoren. Dette gjør sykkelen egnet både for trening, pendling og utflukter på landet.Shimano hydrauliske skivebremser garanterer trygg og pålitelig bremsing hver gang. I kombinasjon med en sentralt plassert motor gir dette sømløs og kontinuerlig assistanse, perfekt vektbalanse og en sykkelopplevelse som føles autentisk. Eywa+ er derfor optimal for dagens utfordringer.

Shimano Cues med LINKGLIDE

Eywa+ Leveres med det helt nye girsystemet fra Shimano som heter Shimano Cues. Integrert er også det nye og revolusjonende LINKGLIDE drivverket som gir en mye jevnere og mykere girskift og øker slitestyrken med ca 300%. Shimano Cues tar over for det girsystemet som tidligere het Deore.  Cues er forbedret, forsterket, og utviklet spesielt for elsykler, som har større belastning på gir og driverk en tradisjonelle sykler. Shimano Cues kombinert med LINKGLIDE gir ikke bare  enestående brukervennlighet og komfort, det løfter også driftsikkerheten på elsykkelen til ett helt nytt nivå.

Følgende er inkludert i pakken:

- 1x Elsykkel

- 1x Lader

- 1x Brukermanual

- 2x Nøkkel til batteri

  Montering

Det skal være enkelt å handle sykkel hos oss. Bestiller du i vår nettbutikk, leverer vi sykkelen din 90% ferdig montert! Du trenger hverken spesialverktøy eller spesialkompetanse for å ferdigmontere din nye sykkel på kun 20 – 30 minutter.

For å gjøre det enda enklere, har vi laget en monteringsvideo for deg. Samtlige elsykler monteres på samme måte, så om du ikke finner din modell velg Momas Jason monterings- og instruksjonsvideo.

Handler du i en av våre butikker, vil vi selvsagt kunne montere sykkelen din for deg - 100% klar for bruk.

Finn din nærmeste butikk

 

Rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Faktorer som påvirker rekkevidden er den kombinerte vekten til rytteren og lasten; vindmotstand; dekktrykk og dekkets slitebane; terreng- og høydeendringer; underlag; temperatur; vedlikehold av el-sykkelen; og tilstanden til batteriet.

Linjen nedenfor gir en omtrentlig rekkevidde for tre ulike scenarioer. Disse er Høy ytelse, Blandet ytelse og Lav ytelse. Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger.

Hvor mye du krever fra motoren vil også påvirke rekkevidden til en viss grad. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, men motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav.  

 

 



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有